en-US
 
  • Site
  • Web
Search
IADK LICENCOHET NGA MBPZHR  PËR OFRIMIN E SHËRBIMEVE KËSHILLUESE PËR BUJQËSI DHE ZHVILLIM RURAL
e martë, 25 prill 2017

IADK LICENCOHET NGA MBPZHR PËR OFRIMIN E SHËRBIMEVE KËSHILLUESE PËR BUJQËSI DHE ZHVILLIM RURAL


IADK pajiset me licence për ofrimin e Shërbimeve Këshilluese për Bujqësi dhe Zhvillim Rural
nga MBPZHR

...më shumë
INAUGURIMI I QENDRËS EDUKUESE PËR FERMERË
e mërkurë, 4 qershor 2014

INAUGURIMI I QENDRËS EDUKUESE PËR FERMERË


IADK do të inauguroj Qendrën Edukuese për Fermerë me datën 06 Qershor 2014 me prezencën e donatorëve dhe bashkëpunëtorëve të ndryshëm
...më shumë
Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013
e mërkurë, 2 prill 2014

Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013


Për të lexuar Raportin vjetor të IADK-së për vitin 2013 shfletoni artikullin në fjalë ...më shumë
Komuna e Vushtrrisë dhe IADK marrëveshje për shërbimet këshillimore dhe bashkëfinancim të projekteve në bujqësi
e martë, 11 mars 2014

Komuna e Vushtrrisë dhe IADK marrëveshje për shërbimet këshillimore dhe bashkëfinancim të projekteve në bujqësi


Komuna e Vushtrrisë dhe Iniciativa për Zhvillimin e bujqësisë së Kosovës IADK, sot kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi për kryerjen e shërbimeve këshillimore profesionale për fermerë nga IADK, bashkëfinancimin e projekteve si dhe hartimin e realizimin e projekteve të reja në bujqësi.
...më shumë
Trajnimet Mars 2014
e martë, 11 mars 2014

Trajnimet Mars 2014


Trajnimet për muajin Mars 2014 nga Departamentet: Hortikulturë, Blegtori dhe Përpunim/trajnime të grave ...më shumë
e mërkurë, 19 shkurt 2014

NJOFTIM PËR OFERTË


Njoftim për ofertë për: Furnizim me makina për përgatitjen e sillazit të barit dhe boksa për mbajtjen e viçave”.
...më shumë
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last