en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e martë, 3 dhjetor 2019

SHPALLET TENDERI PËR AUDITIM


IADK shpall tenderin për auditimin e IADK-së dhe projekteve për 2019-2022. ...më shumë
VIZITAT SHKËMBYESE IU NDIHMOJNË TË RIATDHESUARVE NË NJOHJEN ME PRAKTIKAT E MIRA KULTIVUESE DHE SHFRYTËZIMIN RACIONAL TË SERRAVE
e hënë, 18 nëntor 2019

VIZITAT SHKËMBYESE IU NDIHMOJNË TË RIATDHESUARVE NË NJOHJEN ME PRAKTIKAT E MIRA KULTIVUESE DHE SHFRYTËZIMIN RACIONAL TË SERRAVE


Me mbështetjen e organizatës IADK, u organizua vizita studimore me 8 të riatdhesuarë nga Komunat Malishevë, Klinë, Rahovec dhe Skënderaj. Qëllimi i vizitës ishte shkëmbimi i përvojave, hulumtimi i mundësive prodhuese dhe shfrytëzimi racional i serrave për gjatë gjithë vitit.


...më shumë
e premte, 15 nëntor 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM ME THARËSE TERMIKE


IADK shpall tenderin për furnizim me tharëse termike sipas projektit 'Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit', financuar nga donatori GIZ.


...më shumë
e enjte, 14 nëntor 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM ME INKUBATORË PËR MBIRJEN E FARAVE DHE TRAKË INSPEKTUESE PËR BMA


IADK shpall tenderin për furnizim me inkubatorë për mbirjen e farave dhe trakë inspektuese për bimë mjekësore aromatike (BMA), sipas projektit 'Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit', financuar nga doantori GIZ.

...më shumë
TË RIKTHYERIT FILLOJNË KULTIVIMIN E KULTURAVE PERIMORE - VJESHTORE PËRMES MBËSHTETJES SË IADK-SË ME SERRË DHE FIDANË
e enjte, 14 nëntor 2019

TË RIKTHYERIT FILLOJNË KULTIVIMIN E KULTURAVE PERIMORE - VJESHTORE PËRMES MBËSHTETJES SË IADK-SË ME SERRË DHE FIDANËIADK përkrah edhe 9 (fermer) të rikthyer me sera 200m², inpute përcjellëse (sistem të ujitjes, foli për mulqirim, agrofoli etj) dhe fidane të sallatës, qepës dhe spinaqit, sipas projektit Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve përmes bujqësisë në zonat rurale dhe ngritja e kapaciteteve përmes trajnimit profesional”.

...më shumë
Page 1 of 181First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last