en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e martë, 6 gusht 2019

RISHPALLET KONKURSI PËR PUNË PRAKTIKE


Ri-shpallet konkursi për punë praktike në kuadër të projektit 'Trajnimi profesional dhe mundësitë për gjenerimin e të ardhurave në bujqësi për gratë dhe të rinjtë që jetojnë në zonat rurale të Kosovës', përkrahur nga donatori CFD.
...më shumë
e premte, 2 gusht 2019

FTESË PËR SESIONE INFORMUESE-vazhdim


Ftesë për sesione informuese
...më shumë
e premte, 2 gusht 2019

SHPALLJE PËR APLIKIM PËR GRANTE


Hapet thirrja për aplikim për grante.
...më shumë
IADK VAZHDON PROGRAMET TRAJNUESE PËR TË RINJËT NË SEKTORIN E BUJQËSISË
e mërkurë, 31 korrik 2019

IADK VAZHDON PROGRAMET TRAJNUESE PËR TË RINJËT NË SEKTORIN E BUJQËSISË


IADK ёshtё duke realizuar trajnimet praktike me tё rinjёt nё sektorin e bujqёsisё dhe pёrpunimit tё prodhimeve bujqёsore.


...më shumë
e mërkurë, 31 korrik 2019

SHPALLET KONKURSI PËR POZITËN 'INXHINIER I BUJQËSISË'


IADK shpall konkursin për pozitën 'Inxhinier i Bujqësisë'. ...më shumë
Page 7 of 181First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last