en-US
 
  • Site
  • Web
Search
IADK ORGANIZON TRAJNIME TEORIKE PËR MENAXHIM TË SUKSESSHËM TË FERMAVE BUJQËSORE
e mërkurë, 13 nëntor 2019

IADK ORGANIZON TRAJNIME TEORIKE PËR MENAXHIM TË SUKSESSHËM TË FERMAVE BUJQËSORE


IADK ka ofruar trajnime teorike me qëllim që të rikthyerit përmes projektit 'Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve përmes bujqësisë në zonat rurale dhe ngritja e kapaciteteve përmes trajnimit profesional', të kenë mundësi në menaxhimin e suksesshëm të fermave bujqësore. 
...më shumë
DONATORJA JACQUELINE SALAMI NGA CFD VIZITON IADK- NË DHE PËRFITUESIT E PROJEKTIT
e martë, 12 nëntor 2019

DONATORJA JACQUELINE SALAMI NGA CFD VIZITON IADK- NË DHE PËRFITUESIT E PROJEKTIT


Gjatë muajit Nëntor donatorja Jacqueline Salami vizitoi IADK-në dhe përfituesit në kuadër të projektit “Trajnimet profesionale dhe mundësitë për gjenerimin e të ardhurave në bujqësi për gratë dhe të rinjët që jetojnë në zonat rurale të Kosovës".
...më shumë
IADK SHPËRNDAN PAJISJE PËR BLETARI
e martë, 12 nëntor 2019

IADK SHPËRNDAN PAJISJE PËR BLETARI


IADK ka arritur të shtojë numrin e përfitueseve dhe të përkrahë edhe 8 përfitues tjerë në sektorin e bletarisë me grante për pajisje për bletari.Bletaret përfitues janë nga komunat: Skenderaj, Vushtrri dhe Mitrovicë.

...më shumë
VAZHDON PËRKRAHJA E IADK-SË NË SEKTORIN E BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE
e martë, 12 nëntor 2019

VAZHDON PËRKRAHJA E IADK-SË NË SEKTORIN E BIMËVE MJEKËSORE DHE AROMATIKE


IADK në kuadër të projektit për bimë mjekësore dhe aromatike ka shpërndarë mekanizmëm bujqësor (motokultivatorë të madhësive të ndryshme me frezë dhe kositëse) për 63 përfituesit të projektit.


...më shumë
e hënë, 11 nëntor 2019

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2019


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2019 në Departamentin e Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt
...më shumë
Page 2 of 181First   Previous   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Next   Last