en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Promovohet Pika për Përpunimin e Frutave në Klinë të Epërme të Skënderajt
e enjte, 24 nëntor 2011

Promovohet Pika për Përpunimin e Frutave në Klinë të Epërme të Skënderajt


Më 23 Nëntor IADK organizoi  promovimin e  PIKËS PËR PËRPUNIMIN E FRUTAVE TË IMËTA. Kjo pikë përpunuese është komponenta e 4të e projektit “Promovimi i bujqësisë, hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në rajonin e Mitrovicës” të financuar nga BE dhe ndodhet në Klinë të Epërme të Skenderajt, te fermeri Milaim Hamza. ...më shumë
IADK organizoi tryezë të rrumbullakët për të diskutuar sektorin e deleve dhe dhive
e hënë, 14 nëntor 2011

IADK organizoi tryezë të rrumbullakët për të diskutuar sektorin e deleve dhe dhive


IADK organizoi tryezën e rrumbullaket me temën:

“MUNDËSITË E ZHVILLIMIT TË SEKTORËVE TË DELEVE DHE DHIVE NË REGJIONIN E MITROVICËS”.

...më shumë
Përfaqësuesit e shoqatës AFDI nga Franca qëndrojnë në vizitë në Kosovë
e premte, 4 nëntor 2011

Përfaqësuesit e shoqatës AFDI nga Franca qëndrojnë në vizitë në Kosovë


Në periudhën 20-29 Tetor 2011 dy përfaqësues së shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca kanë qëndruar në Kosovë për të vizituar fermat e ndryshme dhe për të shkëmbyer përvojat me fermerët kosovar. ...më shumë
Partnerët nga Finlanda dhe Suedia vizitojnë IADK-në
e enjte, 27 tetor 2011

Partnerët nga Finlanda dhe Suedia vizitojnë IADK-në


Me 26 Tetor 2011 përfaqësuesit e organizatave donatore nga Finlanda dhe Suedia, z. Aarno Lahtinen (FCA) dhe Ema (CoS) vizituan IADK-në dhe biseduan rreth  të arriturave nga projektet e ndryshme të cilat janë në implementim e sipër në rajonin e Mitrovicës, Skenderajt, Vushtrrisë dhe Podujevës. ...më shumë
Vizitë studimore e tre përfaqësuesve të IADK-së në Bari të Italisë
e mërkurë, 26 tetor 2011

Vizitë studimore e tre përfaqësuesve të IADK-së në Bari të Italisë


Nga data 20 deri më 22 Tetor 2011 tre përfaqësues të IADK-së kanërealizuar një vizitë në Bari të Italisë për planifikimin e bashkëpunimit në mes të Instituto Agronomico Mediterraneo Bari (IAMB) dhe IADK-së në prodhimtarinë organike dhe të integruar. Pjesëmarrës në këtë vizitë nga IADK ishin Drejtori Zenel Bunjaku, Magbule Hyseni dhe Vahid Avdiu, kurse shoqërues i ekipit të IADK-së në Itali ishte Z. Pandeli Pasko ...më shumë
Page 179 of 181First   Previous   172  173  174  175  176  177  178  [179]  180  181  Next   Last