en-US
 
  • Site
  • Web
Search
TË RIATDHESUARIT NDIHEN TË PËRKRAHUR DHE TË SIGURTË PËR TË JETUAR NË KOSOVË
e mërkurë, 13 mars 2019

TË RIATDHESUARIT NDIHEN TË PËRKRAHUR DHE TË SIGURTË PËR TË JETUAR NË KOSOVË


Z. Ilaz Kajtazi i riatdhesuar nga Gjermania është përfitues i projektit të zbatuar nga IADK “Përfshirja ekonomike e të riatdhesuarve përmes bujqësisë në zonat rurale dhe ngritja e kapaciteteve përmes trajnimit profesional” në Komunën Skenderajt. Me këtë mbështetje familja Kajtazi do të ketë mundësi që të përdorë nxehjen 50kW në serrë me qëllim prodhimit të fidanëve, luleve dhe perimeve. Ky investim do të mundësojë më shumë të hyra dhe vend të sigurt të punës.


...më shumë
e hënë, 11 mars 2019

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MARS 2019


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Mars 2019 në Departamentin e Hortikulturës ju lutem shfletoni artikujt.


...më shumë
MBAHET RAUNDI I DYTË I SESIONEVE INFORMUESE ME FERMËRET E KOMUNËS SË ZVEÇANIT
e hënë, 11 mars 2019

MBAHET RAUNDI I DYTË I SESIONEVE INFORMUESE ME FERMËRET E KOMUNËS SË ZVEÇANIT


Pas mbajtjes së sesioneve informuese, raundit të parë me datë 06.03.2019  në ndërtesën e komunës së Zvecanit është mbajtur raundi i dytë i sesioneve informuese ku kanë marrë pjesë 42 pjesëmarrës, si dhe në qendrën për komunitete në fshatin Lipë/Kelmend ku kanë marrë pjesë 10 pjesëmarrës, ndërsa  më datë 07.03.2019  në shkollat në fshatrave Boletin dhe Zhazhë  ku kanë marrë pjesë 19 pjesëmarrës janë mbajtur edhe raundi i dytë i sesioneve informuese me qëllim të sqarimit të kritereve dhe formës së aplikacioneve.


...më shumë
e martë, 5 mars 2019

SHPALLJE PËR APLIKIM NË KUADËR TË PROJEKTIT DRC


Ftohen të gjithë fermerët/përpunuesit/tregëtarët të vegjël në Komunën e Zveçanit që të aplikojnë për grante përmes plotësimit të aplikacionit.
...më shumë
PËRFUNDON PROGRAMI I PARË I TRAJNIMEVE NË PRODHIMTARI ORGANIKE TË BMA
e martë, 5 mars 2019

PËRFUNDON PROGRAMI I PARË I TRAJNIMEVE NË PRODHIMTARI ORGANIKE TË BMA


Nga data 25-28 Shkurt 2019 janë mbajtur 4 ditë trajnime me trajner: Prof.Ass. Dr. Enver Isufi për stafin e IADK-së, përfaqësuesit e komunave dhe pikat grumbulluese, të përzgjedhur për të ndjekur trajnimet profesionale në prodhimtarinë organike të bimëve mjekësorë dhe aromatike.


...më shumë
Page 17 of 181First   Previous   12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  Next   Last