en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Mbahet punëtoria e tretë regjionale në Prizren
e enjte, 11 korrik 2013

Mbahet punëtoria e tretë regjionale në Prizren


Pas punëtorive të Pejës dhe Mitrovicës, u mbajt punëtoria e radhës në regjionin e Prizrenit, ku u diskutuan tema të ndryshme me rëndësi për sektorin e bujqësisë në këtë regjion dhe rekomandimet lidhur me punën e BSHBK-së në të ardhmen.
...më shumë
Tenja e domates (Tuta absoluta)
e enjte, 11 korrik 2013

Tenja e domates (Tuta absoluta)


Tenja e domates (Tuta absoluta) është një dëmtues shumë i rrezikshëm për  kulturat Solanace,e sidomos për domaten. Ky dëmtues tashmë është e përhapur edhe në Kosovë, sidomos në  serra dhe duke pas parasyshë dëmtimet e mëdha që i shkaktonë në prodhimtarinë e perimeve fermerët duhet të jenë shumë të vëmendshëm në identifikimin dhe zbulimin  në faza sa më të hershme të paraqitjes së tij, me qëllim të marrjes së masave të ndryshme mbrojtëse nga ky dëmtues i rrezikshëm.

...më shumë
Publikohet numri i 2-të i gazetës mujore të BSHBK-së
e martë, 9 korrik 2013

Publikohet numri i 2-të i gazetës mujore të BSHBK-së


Doli në publikim numri i 2-të i gazetës mujore të BSHBK-së, e cila përfshinë informata në lidhje me aktivitetet dhe angazhimet e BSHBK-së për muajin Qershor dhe po ashtu edhe njoftime të ndryshme nga Ministria e Bujqësisë.

...më shumë
Trajnimet për muajin Korrik 2013
e hënë, 8 korrik 2013

Trajnimet për muajin Korrik 2013


Trajnimet e planifikuara për Muajin Korrik 2013

...më shumë
Shpërndarja e makinave për qethjen e deleve
e premte, 5 korrik 2013

Shpërndarja e makinave për qethjen e deleve


Në kuadër të këtij projekti IADK gjatë muajit Qershor ka bërë shpërndarjen e makinave  për qethjen e deleve. Përfitues të këtyre makinave qethëse janë fermerët e Regjionit të Mitrovicës, që shtrihen në Zonën e Shalës nga fshatrat  Bajgore, Bare dhe Sllakovc.
...më shumë
Page 159 of 181First   Previous   154  155  156  157  158  [159]  160  161  162  163  Next   Last