en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Pse disa xhemeve i shtohet lëng limoni?
e martë, 23 korrik 2013

Pse disa xhemeve i shtohet lëng limoni?


Përse disa xhemvave i shtohet lëngu i limonit dhe mësoni më shumë rreth përgatitjes së xhemëve.


...më shumë
Brumi bazë i bukës së shtëpisë
e martë, 23 korrik 2013

Brumi bazë i bukës së shtëpisë


Si të përgatitet brumi bazë i bukës së shtëpisë dhe cilët janë përbërësit.
...më shumë
Përgatitja e Bukës së misrit
e martë, 23 korrik 2013

Përgatitja e Bukës së misrit


Si të përgatitet Buka e misrit që është  njëra nga gatimet më të vjetra në  kuzhinën kosovare.

...më shumë
Zhvillohen trajnimet ne përpunimin e produkteve tradicionale ne fshatin Sllakovc, komuna e Vushtrrisë
e hënë, 22 korrik 2013

Zhvillohen trajnimet ne përpunimin e produkteve tradicionale ne fshatin Sllakovc, komuna e Vushtrrisë


Një nga komponentët e projektit “Promovimi i shërbimeve te turizmit rural dhe infrastrukturës ne zonën e Shalës” është edukimi dhe trajnimi I grave ne përgatitjen e ushqimit dhe ofrimit te shërbimeve.

...më shumë
Kalkulimi i Kostos së Makinerisë së Fermës
e hënë, 22 korrik 2013

Kalkulimi i Kostos së Makinerisë së Fermës


Kostot e operimit dhe pronësisë të makinerisë, shpesh janë më shumë se gjysma e kostos së përgjithshme të prodhimit të kulturave për prodhuesit bujqësor dhe në mënyrë të konsiderueshme ndikojnë në profitabilitetin e fermës
...më shumë
Page 157 of 181First   Previous   152  153  154  155  156  [157]  158  159  160  161  Next   Last