en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Reçel kajsie
e martë, 6 gusht 2013

Reçel kajsie


Mësoni hapat dhe këshilla për përgatitjen e Reçelit të kajsisë.


...më shumë
Pse duhet te organizohen fermerët ?
e martë, 6 gusht 2013

Pse duhet te organizohen fermerët ?


Fermat ne Kosove  janë të vogla dhe mjaft të shpërndara. Madhësia mesatare e fermës është 2.36 ha.

...më shumë
Shpërndahen pulat vojse dhe ushqimi për pula tek përfituesit
e enjte, 25 korrik 2013

Shpërndahen pulat vojse dhe ushqimi për pula tek përfituesit


Shpërndahen pulat vojse nga 100 sosh për përfitues dhe ushqim (koncentrat) për pula vojse nga 400 kg secilit për 5 përfituesit e zgjedhur.

...më shumë
Mbahet punëtoria e katërt regjionale në Gjilan
e martë, 23 korrik 2013

Mbahet punëtoria e katërt regjionale në Gjilan


Pas punëtorive të Pejës, Mitrovicës dhe Prizrenit u mbajt punëtoria e radhës në regjionin e Gjilanit, ku u diskutuan tema të ndryshme me rëndësi për sektorin e bujqësisë në këtë regjion dhe rekomandimet lidhur me punën e BSHBK-së në të ardhmen.

...më shumë
Çfarë madhësie te kavanozit duhet të përdorim për ruajtje te produktit?
e martë, 23 korrik 2013

Çfarë madhësie te kavanozit duhet të përdorim për ruajtje te produktit?


Mësoni se çfarë kavanozë duhet të përdorni për ruajtjen të produktit dhe për ripërdorimin e kavanozëve.


...më shumë
Page 156 of 181First   Previous   151  152  153  154  155  [156]  157  158  159  160  Next   Last