en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Trajnimet e radhës me BSHBK-në për Lobim dhe Avokim
e hënë, 26 gusht 2013

Trajnimet e radhës me BSHBK-në për Lobim dhe Avokim


Fillojnë përgatitjet për sesionin e dytë të trajnimeve për BSHBK-në me dy tema shumë të rëndësishme që kanë të bëjnë me Lobimin dhe Avokimin.


...më shumë
Përbërja e lëndëve ushqyese në të ushqyerit e kafshëve
e hënë, 26 gusht 2013

Përbërja e lëndëve ushqyese në të ushqyerit e kafshëve


Përbërja e lëndëve ushqyese varet nga shumë  faktorë. Kjo përfshinë kualitetin dhe shkallen e plehërimit të tokës, kohën e korrjes apo kullotjes, përgatitjes se ushqimit dhe kushteve klimatike.


...më shumë
Ndërtimi krojeve në zonën e Shalës
e enjte, 22 gusht 2013

Ndërtimi krojeve në zonën e Shalës


Në kuadër të Projektit “Promovimi i shërbimeve të turizmit rural dhe infrastrukturës në zonën e Shalës filluan punimet për ndërtimin e 4 krojeve në Zonën e Shalës tek Skroma, Gumnishta dhe Bajgora.

...më shumë
Restaurimi mullirit në fshatin Samadrexhë
e mërkurë, 21 gusht 2013

Restaurimi mullirit në fshatin Samadrexhë


Në kuadër të Projektit “Promovimi i shërbimeve të turizmit rural dhe infrastrukturës në zonën e Shalës filluan punimet tek mulliri me ujë në fshatin Samadrexhë.

...më shumë
e mërkurë, 21 gusht 2013

NJOFTIM PËR RI-TENDER


Njoftim për ri-tender për "Furnizimi dhe instalimi i turbinës për prodhimin e energjisë nga uji"

...më shumë
Page 152 of 181First   Previous   147  148  149  150  151  [152]  153  154  155  156  Next   Last