en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e premte, 16 mars 2012

Trajnimet e përpunimit të ushqimit të muajit Mars


Shiko trajnimet e përpunimit të ushqimit të muajit Mars.
e premte, 16 mars 2012

MUNDËSI PUNËSIMI DHE INTERNSHIP


KËRKOHEN 2 PRAKTIKANTË PËR INTERSHIP JASHTË VENDIT

MUNDËSI PUNËSIMI: INXHINIER I BUJQËSISË/PERIMTARISË
e martë, 6 mars 2012

Trajnimet e pemëtarisë në muajin Mars 2012


Gjatë muajit Mars 2012, do të mbahen këto trajnime për pemëtari.
Mbahet në Shkup konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut  konkurrues”
e mërkurë, 29 shkurt 2012

Mbahet në Shkup konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut konkurrues”


Me datë 27dhe 28 Shkurt është mbajtur konferenca rajonale “Menaxhimi i Kooperativave në kushtet e tregut konkurrues”. Ne këtë konferencë  morën pjese përfaqësues te shoqatës AFDI nga Franca, përfaqësues nga Mali i Zi , Bashkimit Evropian , fermerë nga shoqata te ndryshme te Maqedonisë si dhe 2 përfaqësues të IADK-së.

 

Pesë fermerë përfituan inkubatorë për mbirjen e farave të perimeve
e enjte, 23 shkurt 2012

Pesë fermerë përfituan inkubatorë për mbirjen e farave të perimeve


Sot më 23 Shkurt 2012 u nënshkruan kontratat me pesë fermerë prodhues të fidaneve të perimeve dhe luleve për përfitimin e inkubatorëve për mbirjen e farave.  Fermerët përfitues janë nga komunat Vushtrri (2), Podujevë (2) dhe Drenas (1).
Kaisa Kartunen, eksperte nga Finlanda ndihmon IADK-në në pregatitjen e strategjisë 2012-2018
e enjte, 23 shkurt 2012

Kaisa Kartunen, eksperte nga Finlanda ndihmon IADK-në në pregatitjen e strategjisë 2012-2018


Nga 12 deri me 18 Shkurt në IADK ka qëndruar znj. Kaisa Kartunen, eksperte për planifikim strategjik në fushën e agrikulturës nga Finlanda.
Eksperti i veterinarisë Gert Veldhorst nga Holanda qëndron në Kosovë
e enjte, 23 shkurt 2012

Eksperti i veterinarisë Gert Veldhorst nga Holanda qëndron në Kosovë


Nga data 12 deri më 22 Shkurt 2012 në Kosovë ka qëndruar  z. Gert Veldhoost, ekspert i veterinarisë nga organizata holandeze PUM Senior Experts.  Vizita e z. Veldhost është realizuar si rezultat i një marrëveshjeje të nënshkruar në mes të IADK dhe PUM për shkëmbimin e përvojave të ekspertëve holandez në Kosovë.
e mërkurë, 25 janar 2012

IADK filloi implementimin e projektit “Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë”


Me fillimin e këtij viti, IADK ka filluar së implementuari projektin trevjeçar “Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë 2012-2014” i cili mbështetet nga konsorciumi i donatorëve EED nga Gjermania, FCA nga Finlanda dhe CoS nga Suedia.
e enjte, 19 janar 2012

RAPORTI VJETOR - IADK 2011


e martë, 17 janar 2012

VEND PUNE - Udhëheqës/e në Departamentin e Hortikulturës (kliko këtu)


Titulli i vendit të punës:          
Udheheqës/e në Departamentin e Hortikulturës

Vendi i punës:                        
Mitrovicë

Kohëzgjatja:                      
11 muaj nga  nënshkrimi i kontratës (me mundësi vazhdimi 3 vite).
Page 95 of 102First   Previous   90  91  92  93  94  [95]  96  97  98  99  Next   Last