en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e premte, 1 qershor 2012

Trajnimet e planifikuara - Qershor 2012


IADK merr pjesë në një konferencë ballkanike në Novi Sad
e martë, 22 maj 2012

IADK merr pjesë në një konferencë ballkanike në Novi Sad


Më 15 dhe 16 Maj 2012, drejtori ekzekutiv i IADK-së z. Zenel Bunjaku dhe udhëheqësi i departamentit të hortikulturës z. Basri Hyseni morrën pjesë në një konferencë 2 ditore për prodhimtarinë organike në Ballkanin Përëndimor në Novi Sad të Serbisë.
Instalohen dy stacione agrometeorologjike
e enjte, 10 maj 2012

Instalohen dy stacione agrometeorologjike


IADK instaloi dy stacione agrometeorologjike, njërën në fshatin Vaganicë të Mitrovicës dhe tjetrën në Pestovë të Vushtrrisë. E para me modulin e mollës, kurse e dyta me modulin patates.
e premte, 4 maj 2012

Orari i trajnimeve per perpunim ne muajin Maj


Orari i trajnimeve per perpunim ne muajin Maj.
e premte, 27 prill 2012

Trajnimet e blegtorisë për muajin Maj


Trajnimet e blegtorisë për muajin Maj
e premte, 27 prill 2012

Trajnimet e hortikulturës gjatë muajit Maj


Trajnimet e hortikulturës gjatë muajit Maj.
e premte, 27 prill 2012

Trajnimet e hortikulturës gjatë muajit Prill


Trajnimet e hortikulturës gjatë muajit Prill 2012
88 fermerë përkrahen me pako higjienike dhe bidona për qumësht
e martë, 24 prill 2012

88 fermerë përkrahen me pako higjienike dhe bidona për qumësht


Me qëllim të përmirësimit te kualitetit të qumështit dhe vetëdijesimin e fermerëve ne përdorimin e praktikave te mira në fermë, IADK ka përkrahur 88 fermerë te regjionit te Mitrovicës dhe komunave te Podujevës dhe Drenasit me pako higjienike për pastrimin e pajisjeve mjelëse dhe me bidona për transportimin e qumështit.

Pajisje dhe trajnime për shoqatën e grave “Begatia” në Runik të Skënderajt
e hënë, 23 prill 2012

Pajisje dhe trajnime për shoqatën e grave “Begatia” në Runik të Skënderajt


Me qëllim të ngritjes dhe fuqizimit të shoqatës së grave “ Begatia “ në fshatin Runik, IADK ka bërë blerjen dhe  shpërndarjen inventarit të domosdoshëm për funksionimin e zyrës së shoqatës dhe u ka ofruar trajnime për menaxhim.
Page 93 of 102First   Previous   88  89  90  91  92  [93]  94  95  96  97  Next   Last