en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Vizite studimore e grave rurale ne Shqiperi
e enjte, 26 korrik 2012

Vizite studimore e grave rurale ne Shqiperi


Pesë gra të zonave rurale nga Grupi i Grave të Shoqatës “Begatia “ nga Runiku i Skenderajt, shoqëruar nga zyrtarja e IADK-së kanë realizuar një vizitë treditore në Shqipëri, nga 16 deri 18 Korrik 2012.
e martë, 24 korrik 2012

RI-TENDER: Furnizim me llaktofriz dhe pajisjet tjera përcjellëse


RITENDER
Titulli: Furnizim me  llaktofriz dhe pajisjet tjera përcjellëse
IADK dhe FFRM nga Maqedonia nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi
e hënë, 23 korrik 2012

IADK dhe FFRM nga Maqedonia nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi


Në sesionin vjetor të Asamblesë së Përgjithshme të Federatës së Fermerëve të Republikës së Maqedonisë, më 20 Korrik 2012, Kryetari i rizgjedhur i FFRM Andrija Sekullovski nënshkroi një Memorandum Bashkëpunimi me IADK-në, respektivisht me përfaqësuesin Z.Shemsedin Aliu.
IADK shperndanë 7 makina të  silazhit të mistrit
e enjte, 19 korrik 2012

IADK shperndanë 7 makina të silazhit të mistrit


Me daten 17.07.2012  IADK ka realizuar shperndarjen e 4  makinave per silazh te misrit ne komunen e Vushtrrise dhe te Skenderajt kurse me daten 18.07.2012 ka vazhduar me shperndarjen edhe te 3 makinave tjera ne Drenas, Skenderaj dhe Mitrovice.
Mbahet Dita fushore e Dredhëzës në Llaushë
e mërkurë, 18 korrik 2012

Mbahet Dita fushore e Dredhëzës në Llaushë


Me 13.07 2012 në fshatin Llaushë të Skenderaj është mbajtur dita fushore e dredhëzës. Ne ketë dite kanë marre pjesë 38 pjesëmarrës ku është bere promovimi i teknologjisë se  kultivimit te dredhëzës,  promovimi i dy varieteteve te reja te dredhëzës varieteti Honeoye dhe Varieteti Albion si dhe Prezantimi  i Programit të Menaxhimit të Integruar të dëmtuesve (IPM), mundësuar nga programi NOA i USAID-it, mbikëqyrur nga IADK.
IADK njofton fermerët me studimin e ndotjes nga metalet e rënda dhe akumulimin e ndotësve në prodhimet bujqësore në Mitrovicë
e martë, 17 korrik 2012

IADK njofton fermerët me studimin e ndotjes nga metalet e rënda dhe akumulimin e ndotësve në prodhimet bujqësore në Mitrovicë


IADK ka printuar hartat te cilat prezentojne zonat e ndotura, nga me te ndoturat deri te zonat me pak te prekura ne regjionin e Mitrovices. Keto harta u jane shperndare fermereve qe kultivojne perime ne keto zona.
Konferenca e BAAN-it për herë të parë në Kosovë
e enjte, 12 korrik 2012

Konferenca e BAAN-it për herë të parë në Kosovë


Në cilësinë e anëtarit të plotë nga Kosova, IADK-së organizoi konferencën e 7-të të vjetore të Rrjetit të Shoqatave të Bujqësisë në Ballkan (BAAN); këtë për herë të parë në Kosovë. 

e enjte, 12 korrik 2012

Raporti Vjetor IADK 2010


Raporti Vjetor IADK 2010
e enjte, 12 korrik 2012

Annual Report 2010 IADK


Annual Report 2010  IADK
e enjte, 12 korrik 2012

Annual Report 2009 IADK


Annual Report 2009 IADK
Page 91 of 102First   Previous   86  87  88  89  90  [91]  92  93  94  95  Next   Last