en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e mërkurë, 12 shtator 2012

Me 26 Shtator IADK organizon “Ditën fushore të Mollës”


IADK organizon  “Ditën fushore të mollës” ku do te prezantohen metodat e avancuara  të kultivimit te mollës, kultivarët e rinj dhe Menaxhimi i Integruar i Dëmtuesve ( MID). Ngritja e pemishteve demonstruese është financuar nga projekti NOA (Mundësitë e Reja për Bujqësi) i USAID-it dhe është mbikëqyrur nga IADK-i (Iniciativa për zhvillimin e bujqësisë së Kosovës).
e mërkurë, 12 shtator 2012

Me 21 Shtator IADK organizon “Ditën fushore të Dredhëzës”


IADK organizon “Ditën fushore te Dredhëzës” ku do të prezantohen metodat e avancuara  të kultivimit të Dredhëzës, kultivarët e rinj dhe Menaxhimi i Integruar i Dëmtuesve ( MID). Ngritja e pemishteve demonstruese është financuar nga projekti NOA (Mundësitë e Reja për Bujqësi) i USAID-it dhe është mbikëqyrur nga IADK (Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës).
e martë, 11 shtator 2012

Furnizim me serrë 500m² dhe inpute tjera përcjellëse


Puna: Furnizim me serrë 500m² dhe inpute tjera përcjellëse
Blini produkte tradicionale në Q.T."ETC" nga 14 deri 16 Shtator '12 në Prishtinë
e martë, 11 shtator 2012

Blini produkte tradicionale në Q.T."ETC" nga 14 deri 16 Shtator '12 në Prishtinë


Te gjithe konsumatoret e interesuar per blerjen e produkteve tradicionale si turshi te ndryshme , ajvar, xhema te ndryshem, lloje te ndryshme djathi, mund te vizitojne Qendren Tregtare ETC ne Prshtine, ku do te behet promovimi i produkteve nga data 14 -16.09.2012.
Realizohet një vizitë studimore mbi format e organizimit të fermerëve në Maqedoni
e mërkurë, 29 gusht 2012

Realizohet një vizitë studimore mbi format e organizimit të fermerëve në Maqedoni


Në kuadër të projektit"Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve në Kosovë" gjegjësisht nga komponenta e organizimit të fermerëve e këtij projekti me 15, 16 dhe 17 Gusht 2012ë u realizua një vizitë studimore në Maqedoni me katër anëtarët e Komitetit Drejtues për themelimin e organizatës nacionale të fermerëve në Kosovë dhe udhëheqësen e departamentit për organizim të fermerëve të IADK-se, Znj. Magbule Hyseni.
e mërkurë, 8 gusht 2012

Furnizim me fidane të mjedrrës, manaferrës dhe inputet tjera përcjellëse


Furnizim me fidane të mjedrrës, manaferrës dhe inputet tjera përcjellëse
e mërkurë, 8 gusht 2012

Furnizim me 7 laktofriza dhe pajisje tjera përcjellëse


Titulli: Furnizim me 7 laktofriza dhe pajisje tjera përcjellëse

Promovohet Model Ferma për lopë qumështore në Dolak dhe Serra Model ne Vushtrri
e mërkurë, 8 gusht 2012

Promovohet Model Ferma për lopë qumështore në Dolak dhe Serra Model ne Vushtrri


Sot me 8 Gusht 2012 IADK organizoi  promovimin e  model fermës së lopëve qumështore në fshatin Dolak dhe serrën model në Pestovë të Vushtrrisë.
e premte, 3 gusht 2012

Trajnimet e IADK-së në muajin Gusht 2012


Trajnimet e IADK-së në muajin Gusht 2012
e premte, 3 gusht 2012

Trajnimet e IADK-së në muajin Gusht 2012


Trajnimet e IADK-së në muajin Gusht 2012
Page 90 of 102First   Previous   85  86  87  88  89  [90]  91  92  93  94  Next   Last