en-US
 
  • Site
  • Web
Search
e premte, 1 shkurt 2013

NJOFTIM PËR OFERTË


                                                 NJOFTIM PËR OFERTË
MITROVICË, 01.02.2013


Titulli:  Shfrytëzimi i energjisë diellore për pompim të ujit dhe tharje të pemëve dhe perimeve
e mërkurë, 30 janar 2013

NJOFTIM PËR OFERTË


 RITENDER

 MITROVICË, 30.01.2013

Titulli:  Furnizim me Material për prodhimin e fidaneve të dredhëzës dhe inpute
U mbajt  punëtoria për mënyrën e organizimit të fermerëve në Kosovë
e hënë, 24 dhjetor 2012

U mbajt punëtoria për mënyrën e organizimit të fermerëve në Kosovë


Më 21 Dhjetor 2012 në Hotel Victory në Prishtinë është mbajtur një punëtori  në të cilën janë diskutuar mënyrat e organizimit të fermerëve, ku ishin të pranishëm 51 pjesëmarrës.
IADK nenshkruan grant kontrate me zyren e BE-se ne Prishtine
e diel, 16 dhjetor 2012

IADK nenshkruan grant kontrate me zyren e BE-se ne Prishtine


Ne kuader te thirrjes per aplikim te Zyres se BE-se ne Prishtine, Civil Society Facility, e destinuar per te kontribuar ne ngritjen e dialogut dhe konsultimit mes shoqerise civile dhe qeverise, IADK ka aplikuar me projekt propozimin:

"Fuqizimi i kapacitetin e shoqerise civile per politikberje dhe konsultim me qeverine ne sektorin e bujqesise".

Ky projekt propozim eshte aprovuar nga ZBE ne Prishtine, dhe kontrata per grant me IADK-ne eshte nenshkruar ne Dhjetor 2012. 

Konkurse: Kerkohet 1 Projekt Menaxher/e dhe 1 Zyrtar/e Projekti
e diel, 16 dhjetor 2012

Konkurse: Kerkohet 1 Projekt Menaxher/e dhe 1 Zyrtar/e Projekti


IADK kërkon kandidatë të kualifikuar për 2 pozita:

Titulli i vendit të punës:           Projekt Menaxher   
Vendi i punës:                        Prishtinë
Kohëzgjatja:                           23 muaj nga nënshkrimi i kontratës 


Titulli i vendit të punës:           Zyrtar/e  i/e Projektit   
Vendi i punës:                        Prishtinë
Kohëzgjatja:                           21 muaj nga nënshkrimi i kontratës 

U CERTIFIKUAN 233 FERMERË TË RAJONIT TË MITROVICËS
e hënë, 10 dhjetor 2012

U CERTIFIKUAN 233 FERMERË TË RAJONIT TË MITROVICËS


Sot jane certifikuar 233 fermerë të rajonit të Mitrovicës gjatë ceremonisë së organizuar për certifikimin e grupeve të fermerëve dhe grave rurale në kuadër të projektit "Promovimi i bujqësisë - hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në rajonin e Mitrovicës", të financuar nga Bashkimi Evropian, dhe menaxhuar nga organizata IADK me seli në Mitrovicë.  Në këtë ceremoni moren pjese rreth 270 pjesemarres, duke perfshire fermerë, perfaqesues institucionesh, organizatash joqeveritare, perfaqesues te mediave etj.
Shtatë fermerë përfitojnë laktofriza dhe pajisje përcjellëse
e mërkurë, 21 nëntor 2012

Shtatë fermerë përfitojnë laktofriza dhe pajisje përcjellëse


Mundësuar nga projekti "Edukimi dhe Konsolidimi i fermerëve në Kosovë" është bërë
shpërndarja dhe testimi i laktofrizave dhe paisjeve percjellese në komunen  e Vushtrrisë, Mitrovicës, Podujevës dhe Skenderajt.
Shtatë fermerë minoritarë përfitojnë fidane të mjedrrës dhe manaferrës
e mërkurë, 21 nëntor 2012

Shtatë fermerë minoritarë përfitojnë fidane të mjedrrës dhe manaferrës


Mundësuar nga projekti "Edukimi dhe Konsolidimi i fermerëve në Kosovë" është bërë
shpërndarja e materialit fidanor për mjedërr dhe manaferrë tek 7 përfitues të kësaj pakete nga komuniteti serb. Aktiviteti është kryer në “derë të fermës” tek secili përfitues
e hënë, 12 nëntor 2012

Trajnimet e IADK-së gjatë muajit Nëntor 2012


Trajnimet e IADK-së gjatë muajit Nëntor 2012. 
Page 88 of 102First   Previous   83  84  85  86  87  [88]  89  90  91  92  Next   Last