en-US
 
  • Site
  • Web
Search
Shpërndarja e makinave mjelëse për dhi dhe pakot higjenike
e martë, 7 maj 2013

Shpërndarja e makinave mjelëse për dhi dhe pakot higjenike


Në kuader të projektit "Edukimi dhe Konsolidimi i Fermerëve të Kosovës" IADK me datën 29.04.2013 ka bërë shperndarjen e makinave mjlëse për dhi dhe pakot higjenike, ku kanë perfituar 13 fermerë të dhive. Varsishtë ngu numri i dhive fermerët kanë përfituar nga 1 dhe 2 makina mjelëse, ku secila makinë mjlëse ka nga dy tufa mjelëse dhe nga një pako higjenike. Pakoja higjenike përmban keto pajisje: acid dhe baze për pastrimin e makinave mjelëse, jod për dezinfektimin e gjirit të dhive, CMT testin për identifikimin e mastitit, gotat për paramjelje, gotat për dezinfektim të gjirit dhe tri lloje të brushave për pastrimin e makinave mjelëse.
e shtunë, 4 maj 2013

Trajnimet për muajin Maj 2013


e premte, 5 prill 2013

Trajnimet e IADK-së gjatë muajit Prill 2013


Trajnimet e IADK-së gjatë muajit Prill 2013
e premte, 5 prill 2013

Trajnimet për muajin Prill 2013


e enjte, 4 prill 2013

Raporti Vjetor IADK 2012


Raporti Vjetor IADK 2012
e hënë, 4 mars 2013

Ri-Publikim per shprehje te interesit


 

 MITROVICË, 01.03.2013

Titulli: Furnizim me inpute dhe makineri të ndryshme  bujqësore  - LOT IV

e martë, 12 shkurt 2013

NJOFTIM PER SHPREHJE TE INTERESIT


Titulli: Furnizim me pajisje elektronike për zyre
Page 87 of 102First   Previous   82  83  84  85  86  [87]  88  89  90  91  Next   Last