en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Raporte' Category

e martë, 7 maj 2019

RAPORTI VJETOR I IADK-SË PËR VITIN 2018


IADK gjatë muajit Janar 2019 ka publikuar raportin vjetor për vitin 2018.
PUBLIKOHET HULUMTIMI PËR EKSPORT TË PRODUKTEVE BUJQËSORE
e enjte, 12 korrik 2018

PUBLIKOHET HULUMTIMI PËR EKSPORT TË PRODUKTEVE BUJQËSORE


IADK në kuadër të projektit “Promovimi i MSA dhe rëndësisë së eksportit të produkteve bujqësore” ka publikuar raportin e hulumtimit të 36 kompanive të anketuara të cilat eksportojnë produkte bujqësore apo i kanë potencialet për eksportim. Raporti është publikuar në gjuhën shqipe, angleze dhe serbe. 
RAPORTI VJETOR I IADK-SË PËR VITIN 2016
e mërkurë, 1 shkurt 2017

RAPORTI VJETOR I IADK-SË PËR VITIN 2016


Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013
e mërkurë, 2 prill 2014

Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013


Për të lexuar Raportin vjetor të IADK-së për vitin 2013 shfletoni artikullin në fjalë
Analiza e fizibilitetit për energjinë e ripërtëritshme në bujqësi  në Kosovë
e hënë, 22 korrik 2013

Analiza e fizibilitetit për energjinë e ripërtëritshme në bujqësi në Kosovë


Analiza e fizibilitetit për energjinë e ripërtërishme në bujqësi; Identifikimi dhe kryerja e një analize të fizibilitetit të burimeve të mundshme të energjisë së ripërtërishme në bujqësi, hortikulturë dhe përpunim të ushqimit në shkallë të vogël në Kosovë.

e enjte, 4 prill 2013

Raporti Vjetor IADK 2012


Raporti Vjetor IADK 2012
e mërkurë, 26 shtator 2012

Raport mbi prodhimtarinë e integruar në serra


Hartuar nga eksperti Pandeli Pasko gjatë anagzhimit të tij në një mision për prodhimin e integruar të perimeve në serra, te IADK.
Page 1 of 3First   Previous   [1]  2  3  Next   Last