en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Projekti i Turizmit Rural' Category

VIZITA ME AGJENSI TURISTIKE DHE GAZETARE
e mërkurë, 19 korrik 2017

VIZITA ME AGJENSI TURISTIKE DHE GAZETARE


Në kuadër të projektit “Turizmi rural për zhvillimin ekonomik të zonës ndërkufitare të Kosovës dhe Malit te Zi” projekti i zbatuar nga IADK në partneritet me Shoqatën Golden Honey nga Deçani dhe financuar nga Bashkimi Evropian është paraparë edhe aktiviteti Kampanja e promovimit të turizmit ku është paraparë organizimi i Udhëtimit  Shoqëror  për agjencitë turistike dhe gazetarët.
IADK FESTOON 10 VJETORIN E THEMELIMIT
e hënë, 22 dhjetor 2014

IADK FESTOON 10 VJETORIN E THEMELIMIT


IADK me datën 19 Dhjetor 2014 nga ora 19:00-22:00 festoi 10 vjetorin e themelimit të saj me donator, bashkëpunëtorë të ngushtë, mysafirë dhe stafin në objektin e Qendrës Edukuese të Fermerëve
AMBASADORJA NGA SHTETI KANADA-së NË KOSOVË VIZITON IADK-ën
e hënë, 1 dhjetor 2014

AMBASADORJA NGA SHTETI KANADA-së NË KOSOVË VIZITON IADK-ën


Sot, më 01 Dhjetor IADK pati nderin dhe kënaqësinë të pres mysafirë Ambasadoren e Kanada-së Znj. Louise LaRocque ku edhe u nënshkrua marrëveshja për projektin e financuar nga Ambasada e Kanada-së
PROJEKTI TURIZMIT RURAL DREJT PËRFUNDIMIT
e mërkurë, 26 nëntor 2014

PROJEKTI TURIZMIT RURAL DREJT PËRFUNDIMIT


Projekti turizmit rural po afrohet drejt fundit sipas planifikimit ku kështu ka realizuar edhe gjitha aktivitetet e parapara në projekt
REZULTATET DHE TË ARRITURAT E PROJEKTIT TË TURIZMIT RURAL
e mërkurë, 26 nëntor 2014

REZULTATET DHE TË ARRITURAT E PROJEKTIT TË TURIZMIT RURAL


Për të shfletuar rezultatet e projektit të turizmit rural ju lutem hapni artikullin dhe klikoni mbi linkun e paraqitur
STOCK VLERËSON PROMOVIMIN E TURIZMIT RURAL NË RAJONIN E SHALËS
e martë, 25 nëntor 2014

STOCK VLERËSON PROMOVIMIN E TURIZMIT RURAL NË RAJONIN E SHALËS


Projektin e promovimit të turizimit rural në zonën e Shalës, Shefi i Operacioneve të Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Christof Stock e ka vlerësuar të rëndësishëm,  jo vetëm për prodhimet bujqësore dhe krijimin e kushteve për zhvillimin e turizimit, por edhe për zbatim të politikave të BE-së
NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTEVE TË FINANCUARA NGA BE
e premte, 21 nëntor 2014

NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTEVE TË FINANCUARA NGA BE


Në mënyrë që të prezantojmë rezultatet finale të Projekteve të Shoqërisë Civile dhe Turizmit Rural, kemi kënaqësinë të ju ftojmë në Ngjarjen Përmbyllëse Promovuese për të prezantuar të arriturat e projekteve. Ngjarja përmbyllëse do të mbahet të Hënën, Nëntor 24, 2014 EMERALD Hotel, duke filluar nga  10:00.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE NËNTOR 2014
e mërkurë, 5 nëntor 2014

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE NËNTOR 2014


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2014 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës, Përpunimit, Projektit të Shoqërisë Civile dhe Projektit të UNDP-së ju lutem shfletoni artikullin
EKSPERTË HOLANDEZË PËRMES IADK-SË OFROJNË KËSHILLA PËR AGROBIZNESE
e mërkurë, 5 nëntor 2014

EKSPERTË HOLANDEZË PËRMES IADK-SË OFROJNË KËSHILLA PËR AGROBIZNESE


Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK), sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me organizatën holandeze PUM, për ofrimin e këshillave për agrobiznese përmes ekspertëve holandez.
SI HARTOHET NJË PLAN I VEPRIMIT OSE PLANI AKSIONAL
e mërkurë, 29 tetor 2014

SI HARTOHET NJË PLAN I VEPRIMIT OSE PLANI AKSIONAL


Plani aksional i veprimit për zhvillimin e biznesit - Planet aksionale ose te veprimit  janë plane të shkruara të cilat individë ose grupe dhe organizata i zhvillojnë që t’i udhëheqin aktivitetet e caktuara te zhvillimit te biznesit dhe fokusojnë  përpjekjet e tyre kah iniciativa të caktuara
Page 1 of 8First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Next   Last