• Site
  • Web
Search

Entries for the 'Projekti Shoqërisë Civile' Category

IADK FESTOON 10 VJETORIN E THEMELIMIT
Monday, December 22, 2014

IADK FESTOON 10 VJETORIN E THEMELIMIT


IADK me datën 19 Dhjetor 2014 nga ora 19:00-22:00 festoi 10 vjetorin e themelimit të saj me donator, bashkëpunëtorë të ngushtë, mysafirë dhe stafin në objektin e Qendrës Edukuese të Fermerëve
BËHET DORËZIM-PRANIMI I PAJISJEVE PËR BSHBK-në
Tuesday, December 2, 2014

BËHET DORËZIM-PRANIMI I PAJISJEVE PËR BSHBK-në


Sot me date 02.12.2014 ne zyrat e Bashkimit te Shoqatave Bujqësore te Kosovës – BSHBK, ne praninë e anëtarëve te bordit te BSHBK-se dhe zyrtarëve te IADK-se është bere pranim-dorëzimi i pajisjeve te zyrave me te gjitha elementet përcjellëse nga IADK
AMBASADORJA NGA SHTETI KANADA-së NË KOSOVË VIZITON IADK-ën
Monday, December 1, 2014

AMBASADORJA NGA SHTETI KANADA-së NË KOSOVË VIZITON IADK-ën


Sot, më 01 Dhjetor IADK pati nderin dhe kënaqësinë të pres mysafirë Ambasadoren e Kanada-së Znj. Louise LaRocque ku edhe u nënshkrua marrëveshja për projektin e financuar nga Ambasada e Kanada-së
BSHBK VIZITË NË VENDET E RAJONIT
Wednesday, November 26, 2014

BSHBK VIZITË NË VENDET E RAJONIT


Anëtarët e Bordit të Bashkimit të Shoqatave Bujqësore të Kosovës – BSHBK,  nga data 13 deri më datën 15 nëntor, kanë qëndruar në vizitë studimore në vendet e rajonit, në Maqedoni dhe Shqipëri
STOCK VLERËSON PROMOVIMIN E TURIZMIT RURAL NË RAJONIN E SHALËS
Tuesday, November 25, 2014

STOCK VLERËSON PROMOVIMIN E TURIZMIT RURAL NË RAJONIN E SHALËS


Projektin e promovimit të turizimit rural në zonën e Shalës, Shefi i Operacioneve të Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Christof Stock e ka vlerësuar të rëndësishëm,  jo vetëm për prodhimet bujqësore dhe krijimin e kushteve për zhvillimin e turizimit, por edhe për zbatim të politikave të BE-së
NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTEVE TË FINANCUARA NGA BE
Friday, November 21, 2014

NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTEVE TË FINANCUARA NGA BE


Në mënyrë që të prezantojmë rezultatet finale të Projekteve të Shoqërisë Civile dhe Turizmit Rural, kemi kënaqësinë të ju ftojmë në Ngjarjen Përmbyllëse Promovuese për të prezantuar të arriturat e projekteve. Ngjarja përmbyllëse do të mbahet të Hënën, Nëntor 24, 2014 EMERALD Hotel, duke filluar nga  10:00.

GAZETA MUJORE #16 E FERMERËVE
Thursday, November 20, 2014

GAZETA MUJORE #16 E FERMERËVE


Për të shfletuar numrin e #16 të Gazetës Mujore të Fermerëve ju lutem lexojeni artikullin ku gjendet edhe numri i Gazetës në Gjuhën Shqipe
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE NËNTOR 2014
Wednesday, November 5, 2014

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE NËNTOR 2014


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2014 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës, Përpunimit, Projektit të Shoqërisë Civile dhe Projektit të UNDP-së ju lutem shfletoni artikullin
EKSPERTË HOLANDEZË PËRMES IADK-SË OFROJNË KËSHILLA PËR AGROBIZNESE
Wednesday, November 5, 2014

EKSPERTË HOLANDEZË PËRMES IADK-SË OFROJNË KËSHILLA PËR AGROBIZNESE


Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK), sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me organizatën holandeze PUM, për ofrimin e këshillave për agrobiznese përmes ekspertëve holandez.
TË SHTUNËN, ME 1 NËNTOR BSHBK  MBAN KUVENDIN E RREGULLT TË PUNËS
Wednesday, October 29, 2014

TË SHTUNËN, ME 1 NËNTOR BSHBK MBAN KUVENDIN E RREGULLT TË PUNËS


Bashkimi i Shoqatave Bujqësore të Kosovës (BSHBK), më datën 1 nëntor 2014 në Prishtinë, do të organizojë një kuvend të rregullt pune
Page 1 of 9First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Next   Last