en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Njoftime' Category

e martë, 3 dhjetor 2019

SHPALLET TENDERI PËR AUDITIM


IADK shpall tenderin për auditimin e IADK-së dhe projekteve për 2019-2022.
e premte, 15 nëntor 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM ME THARËSE TERMIKE


IADK shpall tenderin për furnizim me tharëse termike sipas projektit 'Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit', financuar nga donatori GIZ.


e enjte, 14 nëntor 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM ME INKUBATORË PËR MBIRJEN E FARAVE DHE TRAKË INSPEKTUESE PËR BMA


IADK shpall tenderin për furnizim me inkubatorë për mbirjen e farave dhe trakë inspektuese për bimë mjekësore aromatike (BMA), sipas projektit 'Mbështetja e zinxhirit të vlerave të BMA përmes krijimit të punësimit dhe vazhdimit të eksportit', financuar nga doantori GIZ.

e hënë, 11 nëntor 2019

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2019


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2019 në Departamentin e Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt
e premte, 1 nëntor 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM ME PAJISJE PËR PËRPUNIM TË USHQIMIT


IADK shapll tenderin për furnizim me pajisje për përpunim të ushqimit, sipas projekteve CFD, UNDP dhe BftW.
MBAHEN SESIONET INFORMUESE NË KOMUNËN E MITROVICËS
e hënë, 19 gusht 2019

MBAHEN SESIONET INFORMUESE NË KOMUNËN E MITROVICËS


Me qëllim të informimit të komunitetit të komunës së Mitrovicës në kuadër të projektit "Përkrahja e Ndërmarrësisë Shoqërore dhe Promovimi i Fuqizimit Social-ekonomik në Komunitetet Minoritare në Kosovë", janë mbajtur sesione informuese më datë 31.07.2019 në EU info qendër në Komunën e Mitroivcës Veriore dhe më 01.08.2019 në fshatin Gushavc dhe Suhodoll të komunës Mitrovicë.    


e mërkurë, 7 gusht 2019

SHPALLET TENDERI PËR FURNIZIM DHE MONTIM ME SERRA 160m²


IADK shpall tenderin për furnizim dhe montim me serra 160m², sipas projektit "Mbështetja e ndërmarrësisë shoqërore dhe promovimi i fuqizimit social-ekonomik në komunitetet minoritare në Kosovë’, financuar nga donatori DRC.
e mërkurë, 7 gusht 2019

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2019


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Gusht 2019 në Departamentin e Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.


e martë, 6 gusht 2019

RISHPALLET KONKURSI PËR PUNË PRAKTIKE


Ri-shpallet konkursi për punë praktike në kuadër të projektit 'Trajnimi profesional dhe mundësitë për gjenerimin e të ardhurave në bujqësi për gratë dhe të rinjtë që jetojnë në zonat rurale të Kosovës', përkrahur nga donatori CFD.
e premte, 2 gusht 2019

FTESË PËR SESIONE INFORMUESE-vazhdim


Ftesë për sesione informuese
Page 1 of 9First   Previous   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Next   Last