en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Konkurse' Category

e mërkurë, 31 korrik 2019

SHPALLET KONKURSI PËR POZITËN 'INXHINIER I BUJQËSISË'


IADK shpall konkursin për pozitën 'Inxhinier i Bujqësisë'.
e mërkurë, 12 qershor 2019

SHPALLET KONKURSI PËR POZITËN ASISTENT/E PË FINANCA DHE ADMINISTRATË


IADK shpall konkursin për pozitën "Asistent/e për Financa dhe Administratë".
e premte, 26 prill 2019

RI-SHPALLET KONKURSI PËR INXHINIER/E I/E PËRPUNIMIT TË USHQIMIT


IADK më 27.04.2019 ri-publikon në gazetën Koha Ditore shpalljen për rekrutim të stafin në pozitën "Inxhinier i Bujqësisë, Prodhimtari bimore, Lavërtari".

e mërkurë, 17 prill 2019

SHPALLJA E KONKURSIT PËR INXHINIER/E I/E PËRPUNIMIT TË USHQIMIT


IADK më 15.04.2019 ka publikuar në gazetën Koha Ditore shpalljen për rekrutim të stafin në pozitën "Inxhinier/e i/e Përpunimit të ushqimit".

e enjte, 20 shtator 2018

SHPALLJA E KONKURSIT PË PROJEKT MENAXHER


Bazuar në udhëzuesin për personel të IADK-së, paragrafi 2 japim këtë: Shpallje për Projekt Menaxher
e mërkurë, 26 prill 2017

SHPALLJA E KONKURSIT PËR INXHINIER TË BLEGTORISË


Bazuar në udhëzuesin për personel të IADK-së, paragrafi 2 japim këtë: Shpallje për Inxhinier të Blegtorisë
e martë, 24 janar 2017

SHPALLJA E KONKURSIT PËR INXHINIER TË BLEGTORISË


Bazuar në udhëzuesin për personel të IADK-së, paragrafi 2 japim këtë: Shpallje për Inxhinier të Blegtorisë
KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNE
e premte, 19 shkurt 2016

KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNE


Për të gjetur shpalljen për "Konkurs për vend të lirë pune" kliko këtu 
e premte, 18 korrik 2014

KONKURS PUNE-INXHINIER


Klikoni këtu për të parë shpalljen "KONKURS PUNE-INXHINIER"
KONKURS
e hënë, 9 qershor 2014

KONKURS


Konkurs për përzgjedhjen e një fermeri për të marrë pjesë në garë të lëvrimit në Francë, Normadi për 10 ditë në fund të muajit Gusht 2014
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last