• Site
  • Web
Search

Entries for the 'Promovime' Category

MBAHET CEREMONIA E PROMOVIMIT TE NJËSISË PËR PRODHIMIN E ËMBËLSIRAVE NË SHTIME
Wednesday, August 29, 2018

MBAHET CEREMONIA E PROMOVIMIT TE NJËSISË PËR PRODHIMIN E ËMBËLSIRAVE NË SHTIME


IADK në kuadër të projektit ”Mundësimi i Vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës “ projekt trevjeçar 2017-2019 i përkrahur nga donatori  Bread for the Word nga Gjermania ka përkrahur  krijimin e njësisë për prodhimin e ëmbëlsirave ne komunën e Shtimes tek përfituesja Xhevahire Mustafa.
VIZITË NË FERMËN MODEL NË KUTLLOFC
Thursday, May 3, 2018

VIZITË NË FERMËN MODEL NË KUTLLOFC


IADK në kuadër të bashkëpunimit të mirë me Fakultetin e Bujqësisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” ka mbajtur një vizitë në model fermën e dhive në fshatin Kutllofc në Mitrovicë.
IADK ORGANIZON KATËR NGJARJE BRENDA DITËS
Saturday, July 9, 2016

IADK ORGANIZON KATËR NGJARJE BRENDA DITËS


IADK në kuadër të aktiviteteve të shumta dhe projekteve të ndryshme që është  duke  zbatuar sot, njëkohësisht  ka organizuar disa ngjarje të rëndësishme  të cilat janë pjesë e punës dhe aktiviteteve të planifikuara  që më herët.


HAPET QENDRA E EDUKIMIT PËR FERMERË NË VUSHTRRI
Friday, June 6, 2014

HAPET QENDRA E EDUKIMIT PËR FERMERË NË VUSHTRRI


Me qëllim të krijimit të kushteve për edukimin dhe trajnimin e fermerëve kosovarë, në Vushtrri është hapur Qendra për Edukimin e Fermerëve. Hapjen e kësaj qendre, pikërisht në qytetin me potenciale të mëdha të zhvillimit të bujqësisë, drejtori ekzekutiv i IADK-së, Zenel Bunjaku, e ka vlerësuar si shtëpi të fermerëve
PODUJEVË, IADK HAP PIKËN E PËRPUNIMIT TË PEMËVE DHE PERIMEVE NË BRADASH
Wednesday, May 21, 2014

PODUJEVË, IADK HAP PIKËN E PËRPUNIMIT TË PEMËVE DHE PERIMEVE NË BRADASH


Pas trajnimit dhe certifikimit në përpunimin e pemëve dhe perimeve, një grup i grave të fshatit Bradash të Podujevës, sot kanë hapur pikën e përpunimit të pemëve dhe perimeve, e cila është krijuar me përkrahje nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës IADK dhe Komuna e Podujevës
Wednesday, February 19, 2014

FTESË


Organizata “Iniciativa për Zhvillimin  e Bujqësisë në Kosovë”, duke parë nevojën dhe kërkesat për unifikimin e Agronomëve në nivel të Kosovës dhe duke njohur dhe vlerësuar rolin tuaj dhe të institucionit që përfaqësoni, IADK Ju fton me kënaqësi në punëtorin “Organizimi i Agronomëve në Nivel Nacional”
IADK  uron të gjithë bashkëpunëtorët për Vitin e ri 2014
Tuesday, December 24, 2013

IADK uron të gjithë bashkëpunëtorët për Vitin e ri 2014


IADK është në përfundimin e një viti shumë të suksesshëm duke mbyllur kështu shumë suksese të arritura. Viti 2013 u përshkua me sfida të shumta të cilat u kaluan falë përkushtimit dhe bashkëpunimit të ngushtë me të gjithë bashkëpunëtorët dhe stafin e IADK-së.
Mbahet certifikimi i 113 kandidatëve që kanë marrë pjesë në trajnime
Friday, December 13, 2013

Mbahet certifikimi i 113 kandidatëve që kanë marrë pjesë në trajnime


Me datën, 13 Dhjetor 2013 u mbajt ngjarja “Certifikimi i grupeve të grave dhe fermerëve” nga Organizata IADK (Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë). Certifikimi u mbajt në objektin e ri të IADK-së në fshatin Sfaraçak i ulët p.n. Komuna e Vushtrrisë.
Promovimi i Projektit të Turizmit Rural
Tuesday, September 17, 2013

Promovimi i Projektit të Turizmit Rural


Me datë 16 Shtator 2013 u mbajt ngjarja e promovimit të Projektit të financuar nga BE “Promovimi i shërbimeve të turizmit rural dhe infrastrukturës në zonën e Shalës” projekt ky i zbatuar nga IADK (Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë) në partneritet me Komunën e Vushtrrisë dhe Komunën e Mitrovicës.

LAJM: Promovimi i energjisë alternative në sektorin e Bujqësisë
Wednesday, June 19, 2013

LAJM: Promovimi i energjisë alternative në sektorin e Bujqësisë


Sot do të bëhet promovim i “Instalimi i sistemit të ngrohjes se ujit me energji diellore për pasterizimin e qumështit në qumështoren Aldi në Mitrovicë” me datën 19.06.2013, nga ora 10:00 për të vazhduar pastaj me  “Instalimin e tharëseve të frutave me energji diellore” në fshatin Runik komuna e Skenderajt me datën 21.06.2013, nga ora 10:00 dhe “Instalimin e pompave të ujit me energji diellore për ujitje” në fshatin Sibovc komuna e Podujevës, më datën 24.06.2013, nga ora 10:00.
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last