en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Përpunim' Category

PËRZGJEDHET PËRFITUESJA E PIKËS PËRPUNUESE NË KOMUNËN E ZUBIN POTOKUT
e mërkurë, 13 shtator 2017

PËRZGJEDHET PËRFITUESJA E PIKËS PËRPUNUESE NË KOMUNËN E ZUBIN POTOKUT


Në kuadër të projektit “Përkrahja dhe fuqizimi ekonomik i grave në komunat veriore të regjionit të Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut” të financuar nga UNDP, është parapare edhe aktiviteti i përzgjedhjes së përfitueses së pikës përpunuese, ku nga 15 aplikacione të shpërndara 3 gra të interesuara nga grupi i Zubin Potokut kanë aplikuar për përfitimin e pikës së përpunimit dhe  pas vizitave të komisionit dhe vlerësimit të kandidateve është zgjedhur Znj. Danijela Milic nga fshati Velji Breg, komuna e Zubin Potokut

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET E GRUPIN E GRAVE TË KOMUNËS SË ZUBIN POTOKUT
e mërkurë, 13 shtator 2017

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET E GRUPIN E GRAVE TË KOMUNËS SË ZUBIN POTOKUT


Në kuadër të projektit "Përkrahja dhe fuqizimi ekonomik i grave në komunat veriore të regjionit te Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut” të financuar nga UNDP, është parapare edhe aktiviteti i trajnimeve për përpunimin e pemëve dhe perimeve me tri grupe të grave nga komunat veriore të Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut “ ku grupi prej 13 grave nga komuna e Zubin Potokut kanë përfunduar trajnimet.

TRAJNIME NË KOMUNËN E LIPJANIT
e martë, 12 shtator 2017

TRAJNIME NË KOMUNËN E LIPJANIT


Më datat 06.09.2017 dhe 07.09.2017 u mbajtën dy trajnime: “Mbajtja e Shenimeve” dhe “Menaxhimi i Fermës” ne komunën e Lipjanit. 
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2017
e premte, 8 shtator 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
KOMUNA E SHTIMES BËHET ME BUFE
e premte, 8 shtator 2017

KOMUNA E SHTIMES BËHET ME BUFE


Më  05.09.2017 është mbajtur ceremonia e hapjes së bufesë në shkollën e mesme të ulët ”Emin Duraku” në Shtime, ku kanë marrë pjesë 24 pjesëmarrës nga gjitha palët e interesit të projektit .

e enjte, 10 gusht 2017

THIRRJE PËR APLIKIM NË REGJIONIN E PRIZRENIT


Ftohen gratë fermere nga komunat: Prizren, Suharekë, Rahovec, Malishevë, Mamushë dhe Dragash, të aplikojne në trajnimet në përpunimin e pemëve dhe perimeve, dhe pas përfundimit të trajnimit grupi më i suksesshëme do të përkrahet me linjën për përpunimin e pemëve dhe perimeve.
FILLON MBAJTJA E TRAJNIMEVE  NË KOMUNËN E VITI-SË
e enjte, 3 gusht 2017

FILLON MBAJTJA E TRAJNIMEVE NË KOMUNËN E VITI-SË


IADK në kuadër të projektit nga projekti të “ MBPZHR ”  ka filluar mbajtjen e trajnimeve për përgatitjen e llojeve të ndryshme të djathit. 
NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2017
e mërkurë, 2 gusht 2017

NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Gusht 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

PËRMBYLLET ME SUKSES PROJEKTI NDËRKUFITAR ME MALIN E ZI
e mërkurë, 26 korrik 2017

PËRMBYLLET ME SUKSES PROJEKTI NDËRKUFITAR ME MALIN E ZI


U përmbyll me sukses projekti “Turizmi rural për zhvillimin ekonomik te zonës ndërkufitare të Kosovës dhe Malit te Zi” projekti i zbatuar nga IADK në partneritet me Shoqatën Golden Honey nga Deçani  dhe financuar nga Bashkimi Evropian.
Page 7 of 28First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Next   Last