en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Përpunim' Category

e premte, 16 mars 2012

Trajnimet e përpunimit të ushqimit të muajit Mars


Shiko trajnimet e përpunimit të ushqimit të muajit Mars.
IADK organizoi tryezë të rrumbullakët për të diskutuar sektorin e përpunimit shtëpiak
e hënë, 21 nëntor 2011

IADK organizoi tryezë të rrumbullakët për të diskutuar sektorin e përpunimit shtëpiak


Më 11 Nëntor 2011 IADK organizoi tryezë për sektorin e përpunimit shtëpiak të ushqimit për të diskutuar me mbi 20 pjesëmarrës; përfaqësuese të shoqatave të grave, Rrjetit të Grave të Kosovës, përfaqësues të GIZ, organizatës Gratë për gratë dhe  tregtarë të ndryshëm.
Vizitë me karakter mësimor e shkëmbim përvojash në Maqedoni
e martë, 25 tetor 2011

Vizitë me karakter mësimor e shkëmbim përvojash në Maqedoni


Nga data 19 deri më 21 Tetor, 2 përfaqësuese të Departamentit të Përpunimit të IADK-së të shoqëruara nga 8 gra kanë marrë pjesë në një vizitë me karakter mësimor dhe për shkëmbim përvojash në Maqedoni.  Nikoqiri i kësaj vizite ishte Federata e Fermerëve të Maqedonisë, koordinuar nga z.Arben Halili. Vizita u përqendrua në Gostivar, Tetovë dhe Strumicë.

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde
e diel, 3 korrik 2011

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde


Nga data 19 deri më 26 Qershor 2011 në Kosovë ka qëndruar eksperti holandez i përpunimit ushqimor , z.Marinus Kodde.
Page 28 of 28First   Previous   19  20  21  22  23  24  25  26  27  [28]  Next   Last