en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Përpunim' Category

BYFETË E KRIJUARA  NGA PROJEKTI ”GRATË E VEJA  KRIJOJNË BYFE NË SHKOLLA” PËRGATISIN USHQIM PËR NGJARJE TË NDRYSHME
e enjte, 26 nëntor 2015

BYFETË E KRIJUARA NGA PROJEKTI ”GRATË E VEJA KRIJOJNË BYFE NË SHKOLLA” PËRGATISIN USHQIM PËR NGJARJE TË NDRYSHME


Në byfetë e krijuara nga projekti i BE-së “Gratë e veja krijojnë byfe në shkolla”, përgatitet ushqim edhe për ngjarje të ndryshme.

BASHKËPUNIMI NË MES TË IADK-SË DHE KOMUNËS SË DRENASIT NË TRAJNIMIN E GRAVE TË INTERESUARA NË PËRPUNIMIN E PEMËVE DHE PERIMEVE
e enjte, 26 nëntor 2015

BASHKËPUNIMI NË MES TË IADK-SË DHE KOMUNËS SË DRENASIT NË TRAJNIMIN E GRAVE TË INTERESUARA NË PËRPUNIMIN E PEMËVE DHE PERIMEVE


Përfundojnë sesionet e trajnimet e grupeve të grave në përpunimin e pemëve dhe perimeve   në bazë të Memorandumit të mirëkuptimit në mes IADK dhe Komunës së Drenasit.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2015
e enjte, 5 nëntor 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
MBAHET NGJARJA ’’ LANSIMI I PROJEKTIT GRATË E VEJA KRIJOJNË BUFE NË SHKOLLA”
e martë, 27 tetor 2015

MBAHET NGJARJA ’’ LANSIMI I PROJEKTIT GRATË E VEJA KRIJOJNË BUFE NË SHKOLLA”


Sot më datë 27.10.2015  është  mbajtur ngjarja  Lansimi i projektit  Gratë e veja krijojnë bufe në shkolla ku kanë marrë pjesë 40 pjesëmarrëse. Përfaqësues të zyrës se Bashkimit Europian, institucioneve vendore, përfaqësues të shkollave gratë përfituese të projektit.
NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2015
e hënë, 5 tetor 2015

NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE SHTATOR 2015
e martë, 8 shtator 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE SHTATOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE GUSHT 2015
e martë, 8 shtator 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE GUSHT 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Gusht 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
CERTIFIKIMI I 40 GRAVE KRYEFAMILJARE TË TRAJNUARA NË PËRGATITJEN E USHQIMIT
e premte, 24 korrik 2015

CERTIFIKIMI I 40 GRAVE KRYEFAMILJARE TË TRAJNUARA NË PËRGATITJEN E USHQIMIT


Sot më 24.07.2015 janë certifikuar 40 gra kryefamiljare të regjionit të Mitrovicës dhe Prishtinës gjatë ceremonisë së organizuar për certifikimin e grupeve të grave në projektin "Gratë e Veja krijojnë byfe", të financuar nga Bashkimi Evropian dhe implementuar nga organizata IADK në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale. Në këtë ceremoni morën pjese rreth 68 pjesëmarrës, duke përfshirë fermerë, përfaqësues nga Bashkimi Evropian, MPMS, institucione, përfaqësues të mediave etj.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE KORRIK 2015
e hënë, 6 korrik 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE KORRIK 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Korrik 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE QERSHOR 2015
e hënë, 8 qershor 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE QERSHOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Qershor 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Përpunimit dhe Hortikulturës ju lutem shfletoni artikujt.
Page 13 of 28First   Previous   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Next   Last