en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Përpunim' Category

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN PRILL 2016
e premte, 15 prill 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN PRILL 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Prill 2016 në Departamentin e Hortikulturës dhe Përpunimit, ju lutem shfletoni artikujt.

TEKNOLOGIA E USHQIMIT NGA IADK  KA QËNDRUAR NË FRANCE PËR KURS INTENSIV NË PËRPUNIMIN E QUMËSHTIT
e mërkurë, 23 mars 2016

TEKNOLOGIA E USHQIMIT NGA IADK KA QËNDRUAR NË FRANCE PËR KURS INTENSIV NË PËRPUNIMIN E QUMËSHTIT


Gjatë periudhës 07 Shkurt 2016 deri më 07.03.2016 ka qëndruar ne Francë Znj, Hafize Veseli Sylejmani teknologe, zyrtare në IADK  për një praktikë-kurs njëmujor në ferma të ndryshme ku bëhet edhe përpunimi i qumështit.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MARS 2016
e mërkurë, 9 mars 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MARS 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Mars 2016 në Departamentin e Hortikulturës, Blegtorisë dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
FILLOJNË TRAJNIMET PËR PËRGATITJEN E USHQIMIT
e mërkurë, 9 mars 2016

FILLOJNË TRAJNIMET PËR PËRGATITJEN E USHQIMIT


Edhe në vitin 2016 IADK së bashku me zyrat e punësimit në Regjionin e Mitrovicës dhe Prishtinës, në kuadër të projektit “Gratë e veja krijojnë bufe në shkolla“ projekti i financuar nga Zyra e BE në Kosovë, implementuar nga IADK në partneritet me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale gjegjësisht me zyrat e punësimit kanë bërë përzgjedhjen e grave të veja nga tri komuna Vushtrrisë , Mitrovicës dhe Drenasit   të cilat do të vijojnë trajnimet 10 ditore apo 10 sesione të trajnimeve në përgatitjen e ushqimit. 
MBAHEN TRAJNIMET PËR PËRPUNIMIN E QUMËSHTIT TË DHISË-PRODHIMIN E DJATHIT
e mërkurë, 9 mars 2016

MBAHEN TRAJNIMET PËR PËRPUNIMIN E QUMËSHTIT TË DHISË-PRODHIMIN E DJATHIT


Në kuadër  të projektit” Krijimin e kushteve të punës në zonat rurale dhe rritja e bashkëpunimit në mes të komuniteteve” projekt i financuar  nga Ambasada Kanadeze janë mbajtur 10 sesione të trajnimeve në përpunimin e qumështit të dhisë.
TAKIMET INFORMUESE ME GRUPET E GRAVE TË VEJA
e martë, 8 mars 2016

TAKIMET INFORMUESE ME GRUPET E GRAVE TË VEJA


Mbahen takime informuese me grupet e grave të veja te interesuara për përfshirje në projekt lidhur me aktivitetet e projektit.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHKURT 2016
e enjte, 4 shkurt 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHKURT 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shkurt 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Përpunimit dhe Hortikulturës ju lutem shfletoni artikujt.

FILLON BASHKËPUNIM NË MES TË IADK DHE ORGANIZATËS QEVERITARE GJERMANE GIZ
e hënë, 28 dhjetor 2015

FILLON BASHKËPUNIM NË MES TË IADK DHE ORGANIZATËS QEVERITARE GJERMANE GIZ


IADK ka nënshkruar kontratë me Organizatën qeveritare gjermane  GIZ respektivisht me  projektin COSIRA,  ku IADK do të ofroj shërbime në trajnime dhe këshillime shoqatës së grave të perzgjedhur nga GIZ në përpunimin e pemëve dhe perimeve.

 MBAHET CERTIFIKIMI  I  GRUPIT TE GRAVE NE PËRPUNIMIN E PEMËVE DHE PERIMEVE  NË KOMUNËN E DRENASIT
e martë, 22 dhjetor 2015

MBAHET CERTIFIKIMI I GRUPIT TE GRAVE NE PËRPUNIMIN E PEMËVE DHE PERIMEVE NË KOMUNËN E DRENASIT


Me përkrahjen e Komunës së Drenasit dhe IADK-së, në Drenas u certifikuan 11 gra në përpunimin e pemëve dhe perimeve. 

Page 12 of 28First   Previous   7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  Next   Last