en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Përpunim' Category

MBAHET NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTIT “GRATË E VEJA KRIJOJNË BUFE NË SHKOLLA”
e hënë, 31 tetor 2016

MBAHET NGJARJA PËRMBYLLËSE E PROJEKTIT “GRATË E VEJA KRIJOJNË BUFE NË SHKOLLA”


Me date 27.10.2016 është mbajtur  ngjarja përmbyllëse e projektit “ Grate e vjea krijojnë bufe ne shkolla “projekt i financuar nga Zyra e BE ne Kosove  dhe zbatuar nga IADK në partneritet me Ministrine Punes dhe Mireqenies Sociale  
IADK MERR PJESË NË KUVENDIN E PARË VJETOR TË SAESN DHE KONFERENCËN E 3-TË RAJONALE TË SHËRBIMEVE KËSHILLIMORE TË EVROPËS JUGLINDORE
e mërkurë, 19 tetor 2016

IADK MERR PJESË NË KUVENDIN E PARË VJETOR TË SAESN DHE KONFERENCËN E 3-TË RAJONALE TË SHËRBIMEVE KËSHILLIMORE TË EVROPËS JUGLINDORE


IADK si anëtare e rrjetit të SEASN (South East Advisory Service Network)  merr  pjesë në Kuvendin e parë vjetor dhe konferencën e tretë rajonale të  shërbimeve këshillimore të Evropës juglindore
IADK SË BASHKU ME PËRFITUESET E SAJ KA MARRË PJESË NË PANAIRIN E PRODUKTEVE BUJQËSORE DHE AGROINDUSTRIALE  “PRISHTINA 2016”
e mërkurë, 19 tetor 2016

IADK SË BASHKU ME PËRFITUESET E SAJ KA MARRË PJESË NË PANAIRIN E PRODUKTEVE BUJQËSORE DHE AGROINDUSTRIALE “PRISHTINA 2016”


Më 28 Shtator 2016 deri me 01.10.2016 në qendrën e panaireve në Shkabaj të Prishtinës u mbajt panairi i  produkteve Bujqesore dhe Agroindustriale “ Prishtina 2016 ”, i cili organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës dhe Ministria e Bujqesisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Në panair janë ekspozuar produktet jo vetëm nga Kosova por edhe nga vendet e Ballaknit e më gjerë
PËRUROHEN DY BYFE NË SHKOLLAT E KOMUNËS SË VITISË
e martë, 27 shtator 2016

PËRUROHEN DY BYFE NË SHKOLLAT E KOMUNËS SË VITISË


Në kuadër të projektit “Gjenerimi i të ardhurave dhe aktivitet trajnuese për grupet e margjinalizuara dhe fermerët në zonat rurale”, projekt i financuar nga Bread for the World- Gjermani, përurohen dy bufet në shkollat fillore “ Dëshmorët  e Vitisë “ dhe “ Gjelbina” në shkollën fillore “ Bafti Haxhiu” të komunës së Vitisë. në këto byfe do të angazhohen gjithsej 8 gra të shoqatës ku nxënësit do të kenë mundësi të konsumojnë ushqim të freskët dhe cilësor.

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET PËR AVOKIM NË KOMUNËN E VUSHTRRISË
e enjte, 22 shtator 2016

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET PËR AVOKIM NË KOMUNËN E VUSHTRRISË


Në kuadër të projketit “Fuqizimi ekonomik dhe ngritja e kapaciteteve të grave në vise rurale  në Komunën  e Vushtrrisë” të financuar nga Rrjeti i Grupit të Grave të Kosovës (RrGGK)/ADA dhe të implementuar nga IADK në partneritet me Qendrën e Gruas ATO, përfundojnë trajnimet e planifikuara për Avokim.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2016
e mërkurë, 7 shtator 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NËNSHKRUHET MEMORANDUM I BASHKËPUNIMIT NE MES IADK DHE ISLAMIC RELIEF KOSOVA (IRK)
e martë, 30 gusht 2016

NËNSHKRUHET MEMORANDUM I BASHKËPUNIMIT NE MES IADK DHE ISLAMIC RELIEF KOSOVA (IRK)


Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mes IADK-së dhe IRK-së, për mbajtjen e trajnimeve për  brumëra dhe pjekje në kohëzgjatje prej një muaji. 
IADK ËSHTË DUKE  ZBATUAR PROJEKTIN “FUQIZIMI EKONOMIK DHE NGRITJA E KAPACITETEVE TË GRAVE NË VISE RURALE  NË KOMUNËN  E VUSHTRRISË
e martë, 30 gusht 2016

IADK ËSHTË DUKE ZBATUAR PROJEKTIN “FUQIZIMI EKONOMIK DHE NGRITJA E KAPACITETEVE TË GRAVE NË VISE RURALE NË KOMUNËN E VUSHTRRISË


IADK në partneritet me Qendrën e gruas ATO kanë filluar implementimin e projektit “Fuqizimi ekonomik dhe ngritja e kapaciteteve të grave në vise rurale  në komunën  e Vushtrrisë” të financuar nga Rrjeti i grupit të grave të Kosovës (RrGGK)/ADA, i cili ka filluar të implementohet nga muaji Maj dhe përfundon në fund të muajit Tetor  2016.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2016
e enjte, 4 gusht 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Gusht 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
PËRFUNDOJNË TRAJNIMET PËR PËRGATITJEN E USHQIMIT - BfW
e premte, 29 korrik 2016

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET PËR PËRGATITJEN E USHQIMIT - BfW


Gratë të cilat kanë filluar trajnimet në muajin Qershor në kuadër të projektit “Gjenerimi i të ardhurave dhe aktivitet trajnuese për grupet e margjinalizuara dhe fermerët në zonat rurale”, me sukses kanë përfunduar ciklin e trajnimeve në përgatitjen e ushqimit. 
Page 10 of 28First   Previous   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Next   Last