en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Njoftime' Category

e mërkurë, 8 gusht 2012

Furnizim me fidane të mjedrrës, manaferrës dhe inputet tjera përcjellëse


Furnizim me fidane të mjedrrës, manaferrës dhe inputet tjera përcjellëse
e mërkurë, 8 gusht 2012

Furnizim me 7 laktofriza dhe pajisje tjera përcjellëse


Titulli: Furnizim me 7 laktofriza dhe pajisje tjera përcjellëse

e martë, 10 korrik 2012

Furnizim me llaktofriz dhe pajisjet tjera përcjellëse


NJOFTIM PËR OFERTË

Titulli: Furnizim me  llaktofriz dhe pajisjet tjera përcjellëse
e martë, 10 korrik 2012

NJOFTIM PËR OFERTË


MITROVICË, 11.07.2012

   Titulli: Furnizim me  fidane të Gentianës
Autoriteti kontraktues: INICIATIVA PËR ZHVILLIMIN E BUJQËSISË SË KOSOVËS (IADK)

e hënë, 25 qershor 2012

KËRKOHET 1 PRAKTIKANT PËR INTERNSHIP JASHTË VENDIT


KËRKOHET 1 PRAKTIKANT PËR INTERNSHIP JASHTË VENDIT

Dorëzimi i aplikacioneve duhet të bëhet deri më datën  29.06.2012, ora 15:00h në këtë adresë: prokurimi@iadk.org apo direkt në zyrë të IADK-së: Adresa Rr. Ulqini, Nr. 74, Mitrovicë.

 

e premte, 6 prill 2012

KËRKOHEN DY PRAKTIKANTË NË IADK


KËRKOHEN DY PRAKTIKANTË NË IADK

  • Një student/e në sektorin e Blegtorisë
  • Një student/e në sektorin e përpunimit të ushqimit.
Page 9 of 9First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  Next   Last