en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Njoftime' Category

IADK  VIZITOHET NGA“DIAKONIA AGAPES”  NGA TIRANA
e mërkurë, 27 shtator 2017

IADK VIZITOHET NGA“DIAKONIA AGAPES” NGA TIRANA


Më 25 dhe 26 Shtator 2017 është organizuar vizita e grupit të grave nga Shqipëria në mbështetje të “DIAKONIA AGAPES” Tiranë, me qëllim të shkëmbimit të eksperiencave me fermerët në Kosovë në fushën e mbledhjes, kultivimit, përpunimit dhe marketingut të bimëve mjekësore aromatike. 
FILLON MBAJTJA E KESHILLAVE DIREKTE ME PËRFITUESIT NË PROJEKTIN E GIZ
e mërkurë, 13 shtator 2017

FILLON MBAJTJA E KESHILLAVE DIREKTE ME PËRFITUESIT NË PROJEKTIN E GIZ


Kanë fillaur këshillat e para direkte te fermerët përfitues në sektorin e perimeve me temën: “Zgjedhja e vendit dhe pozitës për vendosjen e serrës” si dhe ne sektorin e pemtarisë me temë “Punët përgatitore për ngritjen e pemishtes”.
10 VJETORI I PUNËS NË IADK
e hënë, 11 shtator 2017

10 VJETORI I PUNËS NË IADK


Me rastin e 10 vjetorit të punës në IADK, sot Drejtori Ekzekutiv Zenel Bunjaku ka shpërblyer punëtoren Esma Azemi Këpuzi me një mirënjohje dhe dhuratë simbolike për kontributin e dhënë.
CEREMEONIA E NËNSHKRIMIT TË KONTRATAVE ME PËRFITUESIT E KOMUNAVE SHTIME DHE LIPJAN
e enjte, 31 gusht 2017

CEREMEONIA E NËNSHKRIMIT TË KONTRATAVE ME PËRFITUESIT E KOMUNAVE SHTIME DHE LIPJAN


Më datën 29.08.2017 u mbajt ceremonia e nënshkrimit të kontratave në ambientet e komunave Shtime dhe Lipjan ku u ftuan të gjithë përfituesit e komunave të Shtimes dhe Lipjanit që të nënshkruajnë kontratat e granteve të fituara.

e enjte, 31 gusht 2017

NJOFTIM PËR OFERTË


Publikohet njoftimi për ofertë për furnizim me makineri bujqësore dhe laktofriz.
e mërkurë, 2 gusht 2017

FTESË PËR APLIKIM PËR TRAJNIME NË SEKTORIN E BLEGTORISË


IADK përmes këtij trajnimi do të trajnojë fermerët mbi bazën e kurrikulave të miratuara nga Agjencia e Akreditimit të Kosovës. Pjesëmarrësit do të trajnohen në 14 module apo 186 orë të trajnimit teorik dhe praktik në nivel ferme që do të zgjasin 28 ditë. Në fund të trajnimit, pjesëmarrësit do të marrin titullin Teknik i Blegtorisë i nivelit të tretë.
IADK DHE SHOQATA “NËNA TEREZË” ARRIJNË TË NËNSHKRUAJNË DY MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI
e martë, 5 maj 2015

IADK DHE SHOQATA “NËNA TEREZË” ARRIJNË TË NËNSHKRUAJNË DY MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI


Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës dhe Shoqata Humanitare Bëmirëse e Kosovës”Nëna Terezë” sot kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi 2015 - 2017 me qëllim të rritjes së efektshmërisë së projekteve të përbashkëta të cilat do të realizohen nga “IADK”  dhe “SHNT” në Kosovë, kryerjen e shërbimeve  këshillimore për fermerët, familjet të cilat konsiderohen si raste sociale si dhe në përpilimin dhe realizimin e projekteve të reja të përbashkëta për këto kategori. Në të njejtën kohë IADK ka arritur të nënshkruajë edhe kontratën për kryerjen e shërbimeve – trajnimet në sektorin e dhive, bletarisë dhe serrave.
TË USHQYERIT E VIÇAVE ME KULLOSHTËR
e hënë, 23 qershor 2014

TË USHQYERIT E VIÇAVE ME KULLOSHTËR


Ndodhë shumë shpesh që gjatë rritjes së viçave, viçat mos të kenë kujdesin e duhur nga ana e fermerit. Megjithatë, kohëve te fundit shumë fermerë po e kuptojnë që vetëm nëse kemi kujdes të duhur në rritjen e viçave do të kemi lope të mira qumështore. Dita e parë e viçit është shumë e rëndësishme në jetën e viçit dhe e cila e përcakton pjesën tjetër të jetës se tij. Ushqimi me kryesor në ditën e parë të jetës së viçit është kulloshtra.
e mërkurë, 8 janar 2014

NJOFTIM PËR SHËRBIME SHTESË


IADK ka kënaqësinë të njoftoj të gjithë klientët dhe bashkëpunëtorët që do të fillojë shërbime shtesë këshillimore dhe shërbime tjera.
IADK kalon në objektin e ri
e hënë, 4 nëntor 2013

IADK kalon në objektin e ri


IADK kalon në objektin e ndërtuar “Qendra e Edukimit dhe Trajnimit të Fermerëve” në fshatin Sfaraqak i ulët, Komuna e Vushtrrisë

Page 7 of 9First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  Next   Last