en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Trajnime' Category

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE KORRIK 2015
e hënë, 6 korrik 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE KORRIK 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Korrik 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE QERSHOR 2015
e hënë, 8 qershor 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE QERSHOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Qershor 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Përpunimit dhe Hortikulturës ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE MAJ 2015
e mërkurë, 13 maj 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE MAJ 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Maj 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Përpunimit dhe Hortikulturës ju lutem shfletoni artikujt.
TRAJNIMET PËR MUAJIN PRILL 2015
e premte, 10 prill 2015

TRAJNIMET PËR MUAJIN PRILL 2015


Trajnimet Mars 2015
e hënë, 9 mars 2015

Trajnimet Mars 2015


Trajnimet për muajin Mars 2015 për depatramentin e Hortikulturës, Blegtorisë dhe Përpunimit.
Trajnime informuese per fermeret aplikant te mundshem per Grante dhe Subvencione
e martë, 3 mars 2015

Trajnime informuese per fermeret aplikant te mundshem per Grante dhe Subvencione


IADK organizon dite/sesione trajnuese për fermeret aplikant të mundshem në  grantet sipas masave te shpalluara të cilat do te finacohen nga  Ministria Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, me qellim të rrisë vetëdijen dhe mundësinë e marrjes së granteve.
Trajnimet Mars 2014
e martë, 11 mars 2014

Trajnimet Mars 2014


Trajnimet për muajin Mars 2014 nga Departamentet: Hortikulturë, Blegtori dhe Përpunim/trajnime të grave
Orari i Trajnimeve - Shkurt 2014
e martë, 11 shkurt 2014

Orari i Trajnimeve - Shkurt 2014


Orari i trajnimeve në IADK në Departamentet e Hortikulturës, Përpunimit, Blegtorisë dhe Projektit të Turizmit Rural për muajin Shkurt 2014
Trajnimet për muajin Tetor 2013
e hënë, 7 tetor 2013

Trajnimet për muajin Tetor 2013


Trajnimet e organizuara për muajin Tetor 2013 nga IADK
Trajnimet për muajin Shtator 2013
e premte, 6 shtator 2013

Trajnimet për muajin Shtator 2013


Trajnimet për muajin Shtator 2013 të parapara të organizohen nga IADK.


Page 9 of 10First   Previous   4  5  6  7  8  [9]  10  Next   Last