en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Trajnime' Category

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MAJ 2016
e enjte, 12 maj 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MAJ 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Maj 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
FILLOJNË TRAJNIMET ME SHOQATËN “GJELBINA” NË KUADËR TË PROJEKTIT FINANCUAR NGA  GIZ
e hënë, 25 prill 2016

FILLOJNË TRAJNIMET ME SHOQATËN “GJELBINA” NË KUADËR TË PROJEKTIT FINANCUAR NGA GIZ


Pas  nënshkrimit të kontratës  mes IADK -së dhe Organizatës qeveritare gjermane  GIZ respektivisht me  projektin COSIRA për kryerjen e shërbimeve,  IADK ka filluar me aktivitetet e parapara sipas projektit ku është  filluar me sesionet e  trajnimeve me Shoqatën e grave Gjelbina nga fshati Sllatinë, komuna e Vitisë.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN PRILL 2016
e premte, 15 prill 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN PRILL 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Prill 2016 në Departamentin e Hortikulturës dhe Përpunimit, ju lutem shfletoni artikujt.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MARS 2016
e mërkurë, 9 mars 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MARS 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Mars 2016 në Departamentin e Hortikulturës, Blegtorisë dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHKURT 2016
e enjte, 4 shkurt 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHKURT 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shkurt 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Përpunimit dhe Hortikulturës ju lutem shfletoni artikujt.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN DHJETOR 2015
e hënë, 7 dhjetor 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN DHJETOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Dhjetor 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2015
e enjte, 5 nëntor 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2015
e hënë, 5 tetor 2015

NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE SHTATOR 2015
e martë, 8 shtator 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE SHTATOR 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE GUSHT 2015
e martë, 8 shtator 2015

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE GUSHT 2015


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Gusht 2015 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
Page 8 of 10First   Previous   3  4  5  6  7  [8]  9  10  Next   Last