en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Trajnime' Category

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN PRILL 2017
e mërkurë, 5 prill 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN PRILL 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Prill 2017 në Departamentin e Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MARS 2017
e hënë, 13 mars 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MARS 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Mars 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHKURT 2017
e mërkurë, 1 shkurt 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHKURT 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shkurt 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN DHJETOR 2016
e mërkurë, 14 dhjetor 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN DHJETOR 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Dhjetor 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2016
e hënë, 10 tetor 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt


NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2016
e mërkurë, 7 shtator 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2016
e enjte, 4 gusht 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Gusht 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN KORRIK 2016
e martë, 12 korrik 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN KORRIK 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Korrik 2016 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

IADK ORGANIZON KATËR NGJARJE BRENDA DITËS
e shtunë, 9 korrik 2016

IADK ORGANIZON KATËR NGJARJE BRENDA DITËS


IADK në kuadër të aktiviteteve të shumta dhe projekteve të ndryshme që është  duke  zbatuar sot, njëkohësisht  ka organizuar disa ngjarje të rëndësishme  të cilat janë pjesë e punës dhe aktiviteteve të planifikuara  që më herët.


NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN QERSHOR 2016
e martë, 14 qershor 2016

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN QERSHOR 2016


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Qershor 2016 në Departamentin e Hortikulturës, Përpunimit dhe Blegtorisë ju lutem shfletoni artikujt.

Page 7 of 10First   Previous   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  Next   Last