en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Trajnime' Category

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET E GRUPIN E GRAVE TË KOMUNËS SË ZUBIN POTOKUT
e mërkurë, 13 shtator 2017

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET E GRUPIN E GRAVE TË KOMUNËS SË ZUBIN POTOKUT


Në kuadër të projektit "Përkrahja dhe fuqizimi ekonomik i grave në komunat veriore të regjionit te Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut” të financuar nga UNDP, është parapare edhe aktiviteti i trajnimeve për përpunimin e pemëve dhe perimeve me tri grupe të grave nga komunat veriore të Mitrovicës dhe regjionit ekonomik të Jugut “ ku grupi prej 13 grave nga komuna e Zubin Potokut kanë përfunduar trajnimet.

TRAJNIME NË KOMUNËN E LIPJANIT
e martë, 12 shtator 2017

TRAJNIME NË KOMUNËN E LIPJANIT


Më datat 06.09.2017 dhe 07.09.2017 u mbajtën dy trajnime: “Mbajtja e Shenimeve” dhe “Menaxhimi i Fermës” ne komunën e Lipjanit. 
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2017
e premte, 8 shtator 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN SHTATOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.
FILLON MBAJTJA E TRAJNIMEVE  NË KOMUNËN E VITI-SË
e enjte, 3 gusht 2017

FILLON MBAJTJA E TRAJNIMEVE NË KOMUNËN E VITI-SË


IADK në kuadër të projektit nga projekti të “ MBPZHR ”  ka filluar mbajtjen e trajnimeve për përgatitjen e llojeve të ndryshme të djathit. 
NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2017
e mërkurë, 2 gusht 2017

NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN GUSHT 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Gusht 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

e mërkurë, 2 gusht 2017

FTESË PËR APLIKIM PËR TRAJNIME NË SEKTORIN E BLEGTORISË


IADK përmes këtij trajnimi do të trajnojë fermerët mbi bazën e kurrikulave të miratuara nga Agjencia e Akreditimit të Kosovës. Pjesëmarrësit do të trajnohen në 14 module apo 186 orë të trajnimit teorik dhe praktik në nivel ferme që do të zgjasin 28 ditë. Në fund të trajnimit, pjesëmarrësit do të marrin titullin Teknik i Blegtorisë i nivelit të tretë.
NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN KORRIK 2017
e martë, 4 korrik 2017

NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN KORRIK 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Korrik 2017 në Departamentin e Hortikulturës, Përpunimit dhe Blegtorise ju lutem shfletoni artikuj.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN QERSHOR 2017
e mërkurë, 14 qershor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN QERSHOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Qershor 2017 në Departamentin e Hortikulturës dhe Blegtorise ju lutem shfletoni artikujt
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MAJ 2017
e premte, 5 maj 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MAJ 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Maj 2017 në Departamentin e Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt
Page 6 of 10First   Previous   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Next   Last