en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Trajnime' Category

TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE-SHTIME
e hënë, 4 dhjetor 2017

TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE-SHTIME


Në kuadër të projektit" “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”, i financuar nga donatori Gjerman Brot fur die Welt dhe implementuar nga organizata IADK janë të parapara edhe trajnime në modulin e ëmbëlsirave ku ështëkrijuar grupi i dytë me gratë e komunës së Shtimes. 
MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E USHQIMEVE TË KONCENTRUARA DHE RUAJTJA E TYRE
e mërkurë, 29 nëntor 2017

MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E USHQIMEVE TË KONCENTRUARA DHE RUAJTJA E TYRE


Në kuadër të projektit “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës” në Komunën e Vushtrrisë  janë m​bajtur trajnimet profesionale në blegtori nga moduli “Përgatitja e ushqimeve te koncentruara dhe ruajtja e tyre”.
 TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE
e enjte, 23 nëntor 2017

TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE


Në kuadër të projektit" “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”, i financuar nga donatori Gjerman Brot fur die Welt dhe implementuar nga organizata IADK janë të parapara edhe trajnime në modulin e ëmbëlsirave ku do të krijohen 3 grupe të grave ku grupi i parë është krijuar në fshatin Qabër komuna e Zubin Potokut.
TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE
e hënë, 20 nëntor 2017

TRAJNIMET PËR MODULIN E ËMBËLSIRAVE


Sipas projektit Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”, i financuar nga donatori Gjerman “Brot” dhe implementuar nga organizata IADK në bashkëpunim me Komunën e Shtimes, në modulin e brumit deri më tani janë mbajtur 7 sesione të trajnimeve. 
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2017
e mërkurë, 8 nëntor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN NËNTOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Nëntor 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2017
e hënë, 9 tetor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN TETOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Tetor 2017 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt.

TRAJNIMET PROFESIONALE NË BLEGTORI
e enjte, 5 tetor 2017

TRAJNIMET PROFESIONALE NË BLEGTORI


Si organizata e vetme e Akredituat në Kosovë nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve (AKK), IADK – është duke vazhduar mbajtjen e trajnimeve profesionale në blegtori me grupin e parë nga Komuna e Vushtrrisë.

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET ME PËRFITUESIT E KOMUNËS SË VUSHTRRISË – PROJEKTI GIZ
e enjte, 5 tetor 2017

PËRFUNDOJNË TRAJNIMET ME PËRFITUESIT E KOMUNËS SË VUSHTRRISË – PROJEKTI GIZ


Përfundojnë trajnimet me temat: “Mbajtja e Shënimeve” dhe “Menaxhimi i Fermës” ne komunën e Vushtrrisë. Trajnime interaktive ku pjesëmarrësit kishin mundësinë të kyqeshin në dikutime dhe të shprehnin mendimin dhe idetë e tyre.
MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E SILLAZHIT TË  MISRIT DHE BARIT
e mërkurë, 27 shtator 2017

MBAJTJA E TRAJNIMIT NGA MODULI PËRGATITJA E SILLAZHIT TË MISRIT DHE BARIT


Janë mbajtur trajnimet profesionale në blegetori nga moduli i dytë me rradhë “Përgatitja e silazhit të misrit dhe barit” ku është bërë edhe mësimi  praktik në model fermë.

TRAJNIMET NË KOMUNËN E SHTIMES
e martë, 19 shtator 2017

TRAJNIMET NË KOMUNËN E SHTIMES


Mbajtja e dy trajnimeve me datat 12.09.2017 dhe 13.09.2017 me tema: “Mbajtja e Shenimeve” dhe “Menaxhimi i Fermës” ne komunën e Shtimes në kuadër të projektit të GIZ.
Page 5 of 10First   Previous   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Next   Last