en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Promovime' Category

U CERTIFIKUAN 233 FERMERË TË RAJONIT TË MITROVICËS
e hënë, 10 dhjetor 2012

U CERTIFIKUAN 233 FERMERË TË RAJONIT TË MITROVICËS


Sot jane certifikuar 233 fermerë të rajonit të Mitrovicës gjatë ceremonisë së organizuar për certifikimin e grupeve të fermerëve dhe grave rurale në kuadër të projektit "Promovimi i bujqësisë - hortikulturës, blegtorisë dhe përpunimit të frutave në rajonin e Mitrovicës", të financuar nga Bashkimi Evropian, dhe menaxhuar nga organizata IADK me seli në Mitrovicë.  Në këtë ceremoni moren pjese rreth 270 pjesemarres, duke perfshire fermerë, perfaqesues institucionesh, organizatash joqeveritare, perfaqesues te mediave etj.
Page 2 of 2First   Previous   1  [2]  Next   Last