en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Hortikulturë' Category

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE SHTATOR 2014
e martë, 9 shtator 2014

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE SHTATOR 2014


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Shtator 2014 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës, Përpunimit dhe Projektit të Shoqërisë Civile ju lutem shfletoni artikullin
TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË SPINAQIT
e hënë, 1 shtator 2014

TEKNOLOGJIA E KULTIVIMIT TË SPINAQIT


Në teknologjinë e kultivimit të spinaqit, rëndësi e veçantë i kushtohet mbirjes së shpejtë e të njëkohshme të farave dhe, më pas, sigurimit të njëtrajtshmërisë në ritmet e zhvillimit të bimëve
SISTEMI SHPALIR I KULTIVIMIT I  TRANGULLIT “KORNISHON” NË SERRË
e premte, 29 gusht 2014

SISTEMI SHPALIR I KULTIVIMIT I TRANGULLIT “KORNISHON” NË SERRË


Është një sistem më i avancuar i kultivimit të trangullit Ky sistem aplikohet me rrjetë mbështetëse për tranguj.
DITË FUSHORE PËR PROMOVIMIN E PRODHIMTARISË ORGANIKE TË PERIMEVE
e hënë, 25 gusht 2014

DITË FUSHORE PËR PROMOVIMIN E PRODHIMTARISË ORGANIKE TË PERIMEVE


Nga fundi i korrikut dhe në fillim të gushtit 2014 në komuna të ndryshme të Kosovës; si në Podujevë, Pejë dhe Shtime janë organizuar ditë fushore për promovimin e praktikave të rritjes së perimeve në mënyrë organike
ARRA – RËNDËSIA EKONOMIKE E KULTIVIMIT Ë SAJ
e premte, 22 gusht 2014

ARRA – RËNDËSIA EKONOMIKE E KULTIVIMIT Ë SAJ


Prodhimi i arrës është shumë i vogël sepse ende arra ne Kosove shumohet me kokërr arre dhe këso fidanë fillojnë shumë vonë të japin fryt, nuk japin fryte të kualitetit të dëshirueshëm dhe prodhimi shpesh dështon nga ngricat e vonshme pranverore.
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE GUSHT 2014
e hënë, 18 gusht 2014

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE GUSHT 2014


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Gusht 2014 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës, Projektit të Shoqërisë Civile ju lutem shfletoni artikullin
IADK PËRKRAH FERMERËT SERBË NË KULTIVIMIN E KORNISHONIT
e premte, 25 korrik 2014

IADK PËRKRAH FERMERËT SERBË NË KULTIVIMIN E KORNISHONIT


IADK në fillim të korrikut ka shpërndarë një pako stimuluese me farëra dhe inpute përcjellëse bujqësore për kultivimin e kornishonit në fushë të hapur
FERMERËT PËRKRAHEN ME SERRA PËR KULTIVIMIN E PERIMEVE
e hënë, 21 korrik 2014

FERMERËT PËRKRAHEN ME SERRA PËR KULTIVIMIN E PERIMEVE


Në kuadër të projektit të UNDP-së,  gjatë muajit  qershor  2014, IADK  ka  bërë shpërndarjen e serrave nga  materiali i zinktuar dhe mbulimi me folje plastike - tunel 100 m² për kultivimin e perimeve
e premte, 18 korrik 2014

KONKURS PUNE-INXHINIER


Klikoni këtu për të parë shpalljen "KONKURS PUNE-INXHINIER"
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE KORRIK 2014
e hënë, 7 korrik 2014

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE KORRIK 2014


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Korrik 2014 në Departamentin e Blegtorisë, Hortikulturës, Përpunimit, Projektit të Turizmit Rural, Projektit të Shoqërisë Civile ju lutem shfletoni artikullin
Page 21 of 32First   Previous   16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  Next   Last