en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajme' Category

Vizitë e ekspertit Gert Veldhost nga organizata PUM Senior Experts nga Holanda
e hënë, 6 qershor 2011

Vizitë e ekspertit Gert Veldhost nga organizata PUM Senior Experts nga Holanda


Nga data 9 deri më 18 Maj 2011 në Kosovë ka qëndruar  z. Gert Veldhost, ekspert i veterinarisë nga organizata holandeze PUM Senior Experts.
Vizitë shtatë ditore në Holandë e dy ekspertëve të IADK-së
e hënë, 9 maj 2011

Vizitë shtatë ditore në Holandë e dy ekspertëve të IADK-së


Nga data 10 -17.10.2010 dy ekspert të IADK-së kanë zhvilluar një vizitë studimore në Holandë. Kjo vizitë është realizuar nën mbështetjen e donatorit EED nga Gjermania si dhe përmes një bashkëpunimi në mes të organizatës “PUM” nga Holanda dhe IADK-së.
Vizitë dhjet ditore në Francë e një eksperte për përpunime IADK-së dhe dy gra fermerë
e hënë, 9 maj 2011

Vizitë dhjet ditore në Francë e një eksperte për përpunime IADK-së dhe dy gra fermerë


Nga data 02 -11.11.2010 një eksperte e përpunimit e IADK-së së bashku me dy gra fermere kanë zhvilluar një vizitë studimore në Francë. Kjo vizitë është realizuar nën mbështetjen e partnerit Afdi nga Franca.
Page 89 of 89First   Previous   80  81  82  83  84  85  86  87  88  [89]  Next   Last