en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajme' Category

e martë, 17 janar 2012

VEND PUNE - Udhëheqës/e në Departamentin e Hortikulturës (kliko këtu)


Titulli i vendit të punës:          
Udheheqës/e në Departamentin e Hortikulturës

Vendi i punës:                        
Mitrovicë

Kohëzgjatja:                      
11 muaj nga  nënshkrimi i kontratës (me mundësi vazhdimi 3 vite).
Konsulenti holandez për pemë z.Chris Van Der Riet  qëndron në Kosovë
e diel, 2 tetor 2011

Konsulenti holandez për pemë z.Chris Van Der Riet qëndron në Kosovë


Në periudhën nga 19 deri me 28 Shtator në IADK ka qëndruar konsulenti holandez z.Chris Van Der Riet, në cilësinë e ekspertit për pemë nga organizata PUM.
Nënshkruhet kontrata e dytë në mes të IADK-së dhe SDC-së për implementimin e projektit "Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve"
e martë, 27 shtator 2011

Nënshkruhet kontrata e dytë në mes të IADK-së dhe SDC-së për implementimin e projektit "Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve"


Përfaqësuesit e IADK-së nënshkruan  kontratën e dytë me përfaqësuesit e organizatës zvicerane SDC me seli në Prishtinë për implementimin e projektit ""Ngritja e vetëpunësimit të të rinjëve" (Enhancing Youth Employability). Kjo është një kontratë mbi fazën e dytë të implementimit të këtij projekti.
Ekperti holandez për perime  Robert Van Mechelen qëndron në Kosovë
e martë, 13 shtator 2011

Ekperti holandez për perime Robert Van Mechelen qëndron në Kosovë


Në periudhën 2 -10 Gusht në IADK ka qëndruar eksperti holandez i perimeve Robert Van Mechelen, me ç'rast ka dhënë këshilla dhe ka ofruar trajnime për stafin e departamentit të hortikulturës (seksioni i perimtarisë) së IADK-së dhe për fermerët në terren.
U MBAJT PANAIRI I BUJQËSISË “MITROVICA 2011”
e martë, 6 shtator 2011

U MBAJT PANAIRI I BUJQËSISË “MITROVICA 2011”


Organizata IADK organizoi Panairin Regjional të Bujqësisë “Mitrovica 2011” në bashkëpunim me Unionin e Fermerëve të Regjionit të Mitrovicës, Komunën e Skenderajt, Mitrovicës dhe Vushtrrisë, Odën Ekonomike, Aleancën Kosovare të Biznesit dhe Agjencinë për Zhvillim Rajonal Veri.
e enjte, 28 korrik 2011

Mundësi punësimi-Konkurs për punë me gjysmë orari (kliko këtu)


Konkurs për vend të lirë të punës

Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës (IADK) fton të gjithë të interesuarit që të aplikojnë për pozitën e poshtëshënuar.

Titulli i vendit të punës:              Zyrtar/e i Projekteve
Vendi i punës:                           Mitrovicë
Kohëzgjatja:                             Nga nënshkrimi i kontratës deri me 31 dhjetor 2011  (5 muaj)
                                                (punë me gjysmë orari)

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde
e diel, 3 korrik 2011

Vjen në Kosovë eksperti i përpunimit ushqimor nga Holanda, z.Marinus Kodde


Nga data 19 deri më 26 Qershor 2011 në Kosovë ka qëndruar eksperti holandez i përpunimit ushqimor , z.Marinus Kodde.
"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"
e mërkurë, 22 qershor 2011

"Dita e Dredhëzës - Kosova 2011"


Në Skenderaj sot është mbajtur manifestimi “Dita e Dredhëzës – Kosova 2011”, i organizuar nga Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë në Kosovë (IADK) në bashkëpunim me Komunën e Skenderajt dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.
Znj. Ilonka Boltz dhe Z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania vizituan IADK-në
e mërkurë, 8 qershor 2011

Znj. Ilonka Boltz dhe Z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania vizituan IADK-në


Më 26 dhe 27 Maj 2011 në Kosovë kanë qëndruar znj. Ilonka Boltz dhe z.Oliver Märtin nga organizata donatore EED nga Gjermania.  Ata kanë vizituar organizatën IADK dhe projektet e ndryshme në implementim.
Vizitë e përfaqësuesve të shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca
e martë, 7 qershor 2011

Vizitë e përfaqësuesve të shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca


Në periudhën 14-22 Maj 2011 dy përfaqësues së shoqatës së fermerëve AFDI nga Franca kanë qëndruar në Kosovë për të vizituar fermat e ndryshme dhe për të shkëmbyer përvojat me fermerët kosovar.
Page 88 of 89First   Previous   80  81  82  83  84  85  86  87  [88]  89  Next   Last