en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajme' Category

e premte, 4 maj 2012

Orari i trajnimeve per perpunim ne muajin Maj


Orari i trajnimeve per perpunim ne muajin Maj.
e premte, 27 prill 2012

Trajnimet e hortikulturës gjatë muajit Prill


Trajnimet e hortikulturës gjatë muajit Prill 2012
e hënë, 23 prill 2012

Trajnimet për biznes gjatë muajve Prill dhe Maj


Trajnimet për biznes gjatë muajve Prill dhe Maj.
e premte, 6 prill 2012

KËRKOHEN DY PRAKTIKANTË NË IADK


KËRKOHEN DY PRAKTIKANTË NË IADK

  • Një student/e në sektorin e Blegtorisë
  • Një student/e në sektorin e përpunimit të ushqimit.
e premte, 16 mars 2012

Trajnimet e përpunimit të ushqimit të muajit Mars


Shiko trajnimet e përpunimit të ushqimit të muajit Mars.
e premte, 16 mars 2012

MUNDËSI PUNËSIMI DHE INTERNSHIP


KËRKOHEN 2 PRAKTIKANTË PËR INTERSHIP JASHTË VENDIT

MUNDËSI PUNËSIMI: INXHINIER I BUJQËSISË/PERIMTARISË
e martë, 6 mars 2012

Trajnimet e pemëtarisë në muajin Mars 2012


Gjatë muajit Mars 2012, do të mbahen këto trajnime për pemëtari.
Pesë fermerë përfituan inkubatorë për mbirjen e farave të perimeve
e enjte, 23 shkurt 2012

Pesë fermerë përfituan inkubatorë për mbirjen e farave të perimeve


Sot më 23 Shkurt 2012 u nënshkruan kontratat me pesë fermerë prodhues të fidaneve të perimeve dhe luleve për përfitimin e inkubatorëve për mbirjen e farave.  Fermerët përfitues janë nga komunat Vushtrri (2), Podujevë (2) dhe Drenas (1).
Kaisa Kartunen, eksperte nga Finlanda ndihmon IADK-në në pregatitjen e strategjisë 2012-2018
e enjte, 23 shkurt 2012

Kaisa Kartunen, eksperte nga Finlanda ndihmon IADK-në në pregatitjen e strategjisë 2012-2018


Nga 12 deri me 18 Shkurt në IADK ka qëndruar znj. Kaisa Kartunen, eksperte për planifikim strategjik në fushën e agrikulturës nga Finlanda.
Page 87 of 89First   Previous   80  81  82  83  84  85  86  [87]  88  89  Next   Last