en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajme' Category

e mërkurë, 26 shtator 2012

Raport mbi prodhimtarinë e integruar në serra


Hartuar nga eksperti Pandeli Pasko gjatë anagzhimit të tij në një mision për prodhimin e integruar të perimeve në serra, te IADK.
e mërkurë, 12 shtator 2012

Me 26 Shtator IADK organizon “Ditën fushore të Mollës”


IADK organizon  “Ditën fushore të mollës” ku do te prezantohen metodat e avancuara  të kultivimit te mollës, kultivarët e rinj dhe Menaxhimi i Integruar i Dëmtuesve ( MID). Ngritja e pemishteve demonstruese është financuar nga projekti NOA (Mundësitë e Reja për Bujqësi) i USAID-it dhe është mbikëqyrur nga IADK-i (Iniciativa për zhvillimin e bujqësisë së Kosovës).
e mërkurë, 12 shtator 2012

Me 21 Shtator IADK organizon “Ditën fushore të Dredhëzës”


IADK organizon “Ditën fushore te Dredhëzës” ku do të prezantohen metodat e avancuara  të kultivimit të Dredhëzës, kultivarët e rinj dhe Menaxhimi i Integruar i Dëmtuesve ( MID). Ngritja e pemishteve demonstruese është financuar nga projekti NOA (Mundësitë e Reja për Bujqësi) i USAID-it dhe është mbikëqyrur nga IADK (Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës).
e martë, 24 korrik 2012

RI-TENDER: Furnizim me llaktofriz dhe pajisjet tjera përcjellëse


RITENDER
Titulli: Furnizim me  llaktofriz dhe pajisjet tjera përcjellëse
Mbahet Dita fushore e Dredhëzës në Llaushë
e mërkurë, 18 korrik 2012

Mbahet Dita fushore e Dredhëzës në Llaushë


Me 13.07 2012 në fshatin Llaushë të Skenderaj është mbajtur dita fushore e dredhëzës. Ne ketë dite kanë marre pjesë 38 pjesëmarrës ku është bere promovimi i teknologjisë se  kultivimit te dredhëzës,  promovimi i dy varieteteve te reja te dredhëzës varieteti Honeoye dhe Varieteti Albion si dhe Prezantimi  i Programit të Menaxhimit të Integruar të dëmtuesve (IPM), mundësuar nga programi NOA i USAID-it, mbikëqyrur nga IADK.
e enjte, 12 korrik 2012

Annual Report 2009 IADK


Annual Report 2009 IADK
e martë, 3 korrik 2012

Trajnimet e planifikuara - Korrik 2012


Trajnimet e planifikuara/organizuara nga IADK në muajin Korrik 2012, në sektorin e hortikulturës, blegtorisë dhe të përpunimit të ushqimit.
Vizitë  në Malishevë e grupit të grave të modulit të pemëve
e premte, 29 qershor 2012

Vizitë në Malishevë e grupit të grave të modulit të pemëve


Me 27 Qershor 2012,  grupi i grave të Broboniqit  që kanë vijuar trajnimet për përpunimin e frutave i përbërë nga 15 gra, me mbështetjen e IADK-së, realizuan një vizitë në fshatin Banja e Malishevës në Malishevë.
Ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven me mision në Kosovë
e premte, 29 qershor 2012

Ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven me mision në Kosovë


Gjatë periudhës 13 deri 23 Qershor 2012, ekspertja holandeze e përpunimit të ushqimit Carolina Verhoeven qëndroi me mision pune në Kosovë.
Page 86 of 89First   Previous   80  81  82  83  84  85  [86]  87  88  89  Next   Last