en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Entries for the 'Lajme' Category

e premte, 5 prill 2013

Trajnimet për muajin Prill 2013


e enjte, 4 prill 2013

Raporti Vjetor IADK 2012


Raporti Vjetor IADK 2012
e hënë, 4 mars 2013

Ri-Publikim per shprehje te interesit


 

 MITROVICË, 01.03.2013

Titulli: Furnizim me inpute dhe makineri të ndryshme  bujqësore  - LOT IV

e martë, 12 shkurt 2013

NJOFTIM PER SHPREHJE TE INTERESIT


Titulli: Furnizim me pajisje elektronike për zyre
IADK nenshkruan grant kontrate me zyren e BE-se ne Prishtine
e diel, 16 dhjetor 2012

IADK nenshkruan grant kontrate me zyren e BE-se ne Prishtine


Ne kuader te thirrjes per aplikim te Zyres se BE-se ne Prishtine, Civil Society Facility, e destinuar per te kontribuar ne ngritjen e dialogut dhe konsultimit mes shoqerise civile dhe qeverise, IADK ka aplikuar me projekt propozimin:

"Fuqizimi i kapacitetin e shoqerise civile per politikberje dhe konsultim me qeverine ne sektorin e bujqesise".

Ky projekt propozim eshte aprovuar nga ZBE ne Prishtine, dhe kontrata per grant me IADK-ne eshte nenshkruar ne Dhjetor 2012. 

Shtatë fermerë përfitojnë laktofriza dhe pajisje përcjellëse
e mërkurë, 21 nëntor 2012

Shtatë fermerë përfitojnë laktofriza dhe pajisje përcjellëse


Mundësuar nga projekti "Edukimi dhe Konsolidimi i fermerëve në Kosovë" është bërë
shpërndarja dhe testimi i laktofrizave dhe paisjeve percjellese në komunen  e Vushtrrisë, Mitrovicës, Podujevës dhe Skenderajt.
Organizohet punetori per diskutimin e kultivimit te dredhezes
e enjte, 8 nëntor 2012

Organizohet punetori per diskutimin e kultivimit te dredhezes


Me 30 Tetor 2012 është organizuar nje punetori e projektit per kultivimin e dredhezes  në Hotel Victory në Prishtinë ku kanë qenë të pranishëm 58 pjesëmarrës.
e premte, 5 tetor 2012

Lista e trajnimeve Tetor 2012


Page 85 of 89First   Previous   80  81  82  83  84  [85]  86  87  88  89  Next   Last