en-US
 
  • Site
  • Web
Search

BASHKËPUNIMI NË MES TË IADK-SË DHE KOMUNËS SE SHTIMES NË KRIJIMIN E BYFEVE NË SHKOLLA

Në bazë të Memorandumit të mirëkuptimit në mes IADK dhe Komunës së Shtimes  i nënshkruar gjatë viti 2017 përveç të tjerave janë  parapare edhe aktivitetet me gratë të kësaj komune., siç është mbajtja e trajnimeve në përgatitje të ushqimit dhe në aspektin ekonomik, si dhe krijimi i byfesë në shkollën “Emin Duraku”, Komuna Shtime.

IADK  së bashku me përfaqësues të Komunës është në proces të përzgjedhje së grave për trajnime si dhe matjet nga inxhinieret e angazhuar për renovimet që do te bëhen deri në funksionalizimin e byfesë.