en-US
 
  • Site
  • Web
Search

FILLON MBAJTJA E TRAJNIMEVE  NË KOMUNËN E DEÇANIT

IADK në kuadër të projektit “Turizmi rural për zhvillimin ekonomik të zonës ndërkufitare të Kosovës dhe Malit të Zi” projekt i përkrahur nga Bashkimi Europian ka filluar mbajtjen e trajnimeve në sigurinë e ushqimit dhe përgatitjen e llojeve të ndryshme të djathit.

  
Në kuadër të këtyre aktiviteteve ka krijuar grupin e grave në Komunën e Deçanit, gjegjësisht shoqata e grave “Jeta” , i cili grup është përbërë nga 18 gra të cilat kanë shprehur interesim në vijimin e 3 sesioneve të trajnimeve në përgatitjen e djathit .  Po ashtu IADK do të realizoj edhe 6 sesioneve të trajnimeve me dy grupe të tjera të cilat do të formohen gjatë ditëve në vazhdim.