en-US
 
  • Site
  • Web
Search

Trajnimet dhe Vizita Studimore Prill 2014

Për trajnimet në Departamentin e Hortikulturës kliko këtu

Për trajnimet në Departamentin e Blegtorisë kliko këtu

Për trajnimet në Departamentin e Përpunimit kliko këtu

Për vizitën studimore në Projektin e Turizmit kliko këtu

Për ngjarjet në Projektin e Shoqërisë Civile kliko këtu