en-US
 
  • Site
  • Web
Search
FTESË

Organizata “Iniciativa për Zhvillimin  e Bujqësisë në Kosovë”, duke parë nevojën dhe kërkesat për unifikimin e Agronomëve në nivel të Kosovës dhe duke njohur dhe vlerësuar rolin tuaj dhe të institucionit që përfaqësoni, IADK Ju fton me kënaqësi në punëtorin “Organizimi i Agronomëve në Nivel Nacional”.

Pas konsultimeve dhe kërkesave të shumta me Agronomët e ndryshme është parë nevoja për një organizim të mirëfilltë të agronomëve në nivel të Kosovës me qellim te unifikimit dhe zhvillimit te Bujqësisë.

 

Takimi do të mbahet me:

 

26 Shkurt 2014 në

Zyrat e IADK duke filluar nga ora 10:00

Fshati Sfaraqak i Ulët – Vushtrri

 

Sinqerisht,

Zenel Bunjaku
IADK
Drejtor Ekzekutiv
Tel:            +377 44 198 056
Tel/Fax:       +381 28 536 726
E-mail:        zbunjaku@yahoo.com
Web:           http://www.iadk.org

---------------------------
Zyrat e IADK-së: Fshati Sfaraqak I Ulët, 42000 Vushtrri