en-US
 
  • Site
  • Web
Search


Temat e trajnimit për muajin Mars 2012

 Hortikulturë


Data

 


Tema te planifikuara


Sektori


Vendi


Trajnues


Pjesëmarrës

 

07 Mars
2012

 

 

Mbrojtja nga ngricat e vonshme pranverore

 

Pemëtari

 

Salla e IADK
Mitrovicë 

 

V.Avdiu

S. Fejzullahu                    

 

Fermerët
prodhues
të pemëve

 

09 Mars

 

Mbrojtja nga ngricat e vonshme pranverore

 

Pemëtari

 

Salla e IADK
Mitrovicë 

 

V.Avdiu

S. Fejzullahu                    

 

Fermerët
prodhues
të pemëve

 

19-26 Mars

 

Sistemet e kurorave të mollës, krasitja dimërore                                        

 

Pemëtari

 

Pemishte në Mitrovicë 
Vushtrri, Pejë,
Lipjan, Gjilan

 

Eksperti holandez
Chris Van
Der Reit

 

Ekspertët ,
studentët,
dhe fermerët