en-US
 
  • Site
  • Web
Search

IADK SHPËRNDAN PAJISJE PËR BLETARI

IADK ka arritur të shtojë numrin e përfitueseve dhe të përkrahë edhe 8 përfitues tjerë në sektorin e bletarisë me grante për pajisje për bletari.Bletaret përfitues janë nga komunat: Skenderaj, Vushtrri dhe Mitrovicë.

Përfituesit janë përkrahur me pako prej 13 pajisjeve të bletarisë që do ta lehtësojnë dhe modernizojnë procesin e punës.Poashtu për bleterët përfitues do të mbahen edhe keshilla profesionale varesishte kërkesave dhe nevojave që do të kenë.

Këto grante janë realizuar në kuadër te projektit “Mundësimi I vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”, financuar nga Donatori Brot fűr die Welt (BfdW) nga Gjermania.