en-US
 
  • Site
  • Web
Search
NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN KORRIK 2017
e martë, 4 korrik 2017

NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN KORRIK 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Korrik 2017 në Departamentin e Hortikulturës, Përpunimit dhe Blegtorise ju lutem shfletoni artikuj.

...më shumë
PËRFUNDUAN SESIONET INFORMUESE
e hënë, 3 korrik 2017

PËRFUNDUAN SESIONET INFORMUESE


Siç jeni njoftuar nëpërmes mjeteve të informimit dhe shpalljeve të vendosura pranë komunave, IADK ka realizuar sesionet informuese në komunën e Shitmes, Lipjanit dhe Vushtrrisë.
...më shumë
e enjte, 29 qershor 2017

FTESË PËR APLIKIM PËR GRANTE


Ftohen fermerët nga Komuna e Komuna e Lipjan, Shtime dhe Vushtrri që të aplikojnë për përfitimin e granteve.
...më shumë
IADK NËNSHKRUAN MARRËVESHJET PËR BASHKËPUNIM (MpB) ME KOMUNËN E VUSHTRRISË, SHTIMES DHE LIPJANIT
e martë, 27 qershor 2017

IADK NËNSHKRUAN MARRËVESHJET PËR BASHKËPUNIM (MpB) ME KOMUNËN E VUSHTRRISË, SHTIMES DHE LIPJANIT


IADK ka filluar zbatimin e projektit “Promovimi i sektorit të bujqësisë si nxitës i rritjes ekonomike dhe punësimit” në komunat: Lipjan, Shtime dhe Vushtrri, përkrahur nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, i mandatuar nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë
...më shumë
VIZITË STUDIMORE TEK STANET E SUKSESHME NË MALIN E ZI
e martë, 27 qershor 2017

VIZITË STUDIMORE TEK STANET E SUKSESHME NË MALIN E ZI


Në kuadër të projektit ndërkufitar Kosovë-Mali i Zi, projekt i cili financohet nga Komisioni Europian  implementohet nga IADK dhe Golden Honey eshte parapare edhe aktiviteti “Vizite studimore tek stanet e sukseshme ne Malin e Zi. 
...më shumë
IADK KRIJON DJATHORET TE PËRPUNESIT E QUMËSHTIT NË KOMUNËN E DEÇANIT DHE JUNIKUT
e martë, 27 qershor 2017

IADK KRIJON DJATHORET TE PËRPUNESIT E QUMËSHTIT NË KOMUNËN E DEÇANIT DHE JUNIKUT


Në projektin e zbatuar nga IADK dhe financuar nga Bashkimi Evropian “Turizmi rural për zhvillimin ekonomik te zonës ndërkufitare te Kosovës dhe Malit te Zi” jane krijuar djathtoret me të gjitha pajisjet e nevojshme për përpunimin e qumështit në djathë, në kushte higjienike qe të përfitohet një produkt cilësor dhe i sigurtë për konsumatorët.
...më shumë
e martë, 27 qershor 2017

NJOFTIM PËR SESIONET INFORMUESE


Organizata joqeveritare Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë  së Kosovës (IADK) është duke zbatuar  projektin “Promovimi i sektorit të bujqësisë si nxitës i rritjes ekonomike dhe punësimit” në komunat: Lipjan, Shtime dhe Vushtrri, përkrahur nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, i mandatuar nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë.
...më shumë
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN QERSHOR 2017
e mërkurë, 14 qershor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN QERSHOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Qershor 2017 në Departamentin e Hortikulturës dhe Blegtorise ju lutem shfletoni artikujt
...më shumë
CERTIFIKIMI I 11 GRAVE TË TRAJNUARA NË PËRGATITJEN E USHQIMIT
e premte, 12 maj 2017

CERTIFIKIMI I 11 GRAVE TË TRAJNUARA NË PËRGATITJEN E USHQIMIT


Sot më datë 12.05.2017 është organizuar ceremonia e certifikimit ku janë certifikuar 11 gra të Komunes së Shtimes të cilat kanë ndjekur 10 ditë trajnime në përgaditjen e ushqimit në kuader të projektit"Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”  ", i financuar nga donatori Gjerman  “Brot” dhe implementuar nga organizata IADK në bashkëpunim me Komunen e Shtimës . Në këtë ceremoni morën pjese rreth 25 pjesëmarrës, perfaqesues të komunes së Shtimës , IADK-së  dhe gratë pjesëmarrëse të trajnimeve. 

...më shumë
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MAJ 2017
e premte, 5 maj 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN MAJ 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Maj 2017 në Departamentin e Hortikulturës dhe Përpunimit ju lutem shfletoni artikujt
...më shumë
Page 1 of 5First   Previous   [1]  2  3  4  5  Next   Last