en-US
 
  • Site
  • Web
Search
VIZITË SHKËMBYESE NË KOSOVË ME KULTIVUES TË PERIMEVE NË
e enjte, 6 korrik 2017

VIZITË SHKËMBYESE NË KOSOVË ME KULTIVUES TË PERIMEVE NË


Më 28 Qershor 2017 në kuadër të projektit “Mundësimi i vetëpunësimit të rinisë dhe grupeve të margjinalizuara në viset rurale të Kosovës”  është organizuar vizita shkëmbyese  me përfituesit e serrave me qëllim të marrjes së përvojave me kultivuesit e perimeve në serra më të avancuara brenda vendi. 

Në këtë organizim kanë marrë pjesë 30 fermer kultivues e përfitues të serrave nga Komunat: Shtime, Skenderaj dhe Vushtrri. 

...më shumë
NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN KORRIK 2017
e martë, 4 korrik 2017

NGJARJET,TRAJNIMET,VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN KORRIK 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Korrik 2017 në Departamentin e Hortikulturës, Përpunimit dhe Blegtorise ju lutem shfletoni artikuj.

...më shumë
PËRFUNDUAN SESIONET INFORMUESE
e hënë, 3 korrik 2017

PËRFUNDUAN SESIONET INFORMUESE


Siç jeni njoftuar nëpërmes mjeteve të informimit dhe shpalljeve të vendosura pranë komunave, IADK ka realizuar sesionet informuese në komunën e Shitmes, Lipjanit dhe Vushtrrisë.
...më shumë
e enjte, 29 qershor 2017

FTESË PËR APLIKIM PËR GRANTE


Ftohen fermerët nga Komuna e Komuna e Lipjan, Shtime dhe Vushtrri që të aplikojnë për përfitimin e granteve.
...më shumë
IADK NËNSHKRUAN MARRËVESHJET PËR BASHKËPUNIM (MpB) ME KOMUNËN E VUSHTRRISË, SHTIMES DHE LIPJANIT
e martë, 27 qershor 2017

IADK NËNSHKRUAN MARRËVESHJET PËR BASHKËPUNIM (MpB) ME KOMUNËN E VUSHTRRISË, SHTIMES DHE LIPJANIT


IADK ka filluar zbatimin e projektit “Promovimi i sektorit të bujqësisë si nxitës i rritjes ekonomike dhe punësimit” në komunat: Lipjan, Shtime dhe Vushtrri, përkrahur nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, i mandatuar nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë
...më shumë
VIZITË STUDIMORE TEK STANET E SUKSESHME NË MALIN E ZI
e martë, 27 qershor 2017

VIZITË STUDIMORE TEK STANET E SUKSESHME NË MALIN E ZI


Në kuadër të projektit ndërkufitar Kosovë-Mali i Zi, projekt i cili financohet nga Komisioni Europian  implementohet nga IADK dhe Golden Honey eshte parapare edhe aktiviteti “Vizite studimore tek stanet e sukseshme ne Malin e Zi. 
...më shumë
e martë, 27 qershor 2017

NJOFTIM PËR SESIONET INFORMUESE


Organizata joqeveritare Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë  së Kosovës (IADK) është duke zbatuar  projektin “Promovimi i sektorit të bujqësisë si nxitës i rritjes ekonomike dhe punësimit” në komunat: Lipjan, Shtime dhe Vushtrri, përkrahur nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, i mandatuar nga Qeveria e Republikës Federale të Gjermanisë.
...më shumë
PËRDORIMI I FIDANËVE TË GJELBËRTA NË PEMISHTET ME MJEDËR
e martë, 20 qershor 2017

PËRDORIMI I FIDANËVE TË GJELBËRTA NË PEMISHTET ME MJEDËR


IADK  që nga viti 2010 ka ndihmuar fermerët për ngritjen pemishteve me mjedra. Në këtë aktivitet për  fermerët përfitues janë siguruar fidanët e mjedrës, pastaj sistemi i ujitjes pikë-pikë, sistemi mbështetës dhe disa inpute tjera përcjellëse.
...më shumë
NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN QERSHOR 2017
e mërkurë, 14 qershor 2017

NGJARJET, TRAJNIMET, VIZITAT STUDIMORE PËR MUAJIN QERSHOR 2017


Për ngjarjet, trajnimet dhe vizitat studimore për muajin Qershor 2017 në Departamentin e Hortikulturës dhe Blegtorise ju lutem shfletoni artikujt
...më shumë
IADK VIZITOHET NGA ORGANIZATA “DIAKONIA AGAPES” NGA TIRANA ME GRUPIN E GRAVE NGA ZONA E ELBASANIT
e martë, 6 qershor 2017

IADK VIZITOHET NGA ORGANIZATA “DIAKONIA AGAPES” NGA TIRANA ME GRUPIN E GRAVE NGA ZONA E ELBASANIT


Më 31 Maj dhe 1 Qershor 2017 nën organizimin dhe mbështetjen financiare të organizatës “Diakonia Agapes” nga Tirana, është mundësuar vizita e një grupi të grave nga zonat e thella rurale të Elbasanit për shkëmbim të eksperiencave në fushën e perimtarisë dhe përpunimit të produkteve me fermerët dhe gratë fermere të Kosovës. 
...më shumë
Page 1 of 5First   Previous   [1]  2  3  4  5  Next   Last