en-US
 
  • Site
  • Web
Search
INAUGURIMI I QENDRËS EDUKUESE PËR FERMERË
e mërkurë, 4 qershor 2014

INAUGURIMI I QENDRËS EDUKUESE PËR FERMERË


IADK do të inauguroj Qendrën Edukuese për Fermerë me datën 06 Qershor 2014 me prezencën e donatorëve dhe bashkëpunëtorëve të ndryshëm
...më shumë
Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013
e mërkurë, 2 prill 2014

Raporti vjetor i IADK-së për vitin 2013


Për të lexuar Raportin vjetor të IADK-së për vitin 2013 shfletoni artikullin në fjalë ...më shumë
Komuna e Vushtrrisë dhe IADK marrëveshje për shërbimet këshillimore dhe bashkëfinancim të projekteve në bujqësi
e martë, 11 mars 2014

Komuna e Vushtrrisë dhe IADK marrëveshje për shërbimet këshillimore dhe bashkëfinancim të projekteve në bujqësi


Komuna e Vushtrrisë dhe Iniciativa për Zhvillimin e bujqësisë së Kosovës IADK, sot kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi për kryerjen e shërbimeve këshillimore profesionale për fermerë nga IADK, bashkëfinancimin e projekteve si dhe hartimin e realizimin e projekteve të reja në bujqësi.
...më shumë
Trajnimet Mars 2014
e martë, 11 mars 2014

Trajnimet Mars 2014


Trajnimet për muajin Mars 2014 nga Departamentet: Hortikulturë, Blegtori dhe Përpunim/trajnime të grave ...më shumë
e mërkurë, 19 shkurt 2014

NJOFTIM PËR OFERTË


Njoftim për ofertë për: Furnizim me makina për përgatitjen e sillazit të barit dhe boksa për mbajtjen e viçave”.
...më shumë
e mërkurë, 8 janar 2014

NJOFTIM PËR SHËRBIME SHTESË


IADK ka kënaqësinë të njoftoj të gjithë klientët dhe bashkëpunëtorët që do të fillojë shërbime shtesë këshillimore dhe shërbime tjera.
...më shumë
IADK  uron të gjithë bashkëpunëtorët për Vitin e ri 2014
e martë, 24 dhjetor 2013

IADK uron të gjithë bashkëpunëtorët për Vitin e ri 2014


IADK është në përfundimin e një viti shumë të suksesshëm duke mbyllur kështu shumë suksese të arritura. Viti 2013 u përshkua me sfida të shumta të cilat u kaluan falë përkushtimit dhe bashkëpunimit të ngushtë me të gjithë bashkëpunëtorët dhe stafin e IADK-së.
...më shumë
Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last